Hur man väljer det bästa 4G-modemet

För att kunna njuta av de nya kommunikationsstandarderna och inte bara veta att de nu äger rum är det nödvändigt att skaffa lämplig utrustning. 4g lte-modem kan vara ett utmärkt val för dig - inte bara för att tillgodose dina omedelbara behov utan också i framtiden.

Varför exakt ett 3g 4g-modem?
Extremt lätt, lätt att transportera. Du kan ta det med dig vart du än går, vilket innebär att du kan komma åt höghastighetsinternet var som helst och när som helst. Oavsett om det är i landet eller utomlands.
Mångsidighet. Många modeller av 3g 4g-modem fungerar med alla operatörer i världen - när du kommer till ett annat land, bara byt ut SIM-kortet i din enhet och använda Internet. Du behöver inte längre leta efter hotell och kaféer med ”Wi-Fi”.
Hög hastighet. Moderna 4G-modem stöder hastigheter upp till 100-150 Mbps, beroende på modell. Och detta är en stor användarupplevelse. Du kan titta på filmer, spela spel online. Du kan arbeta med alla applikationer, budbärare, sociala nätverk. Stora filer kan laddas ner och laddas upp utan problem inom några minuter.
Möjligheten att ansluta flera enheter via Wi-Fi på samma gång. När du kombinerar ett modem och en stationär router kan du ansluta en bärbar dator, en smartphone och en surfplatta (som tillval) på samma gång. Om det konstant finns ett sådant behov, kan du göra ett val till förmån för en wi-fi-router. Sådana routrar tillåter att tillhandahålla upp till 10-15 enheter med höghastighetsinternet på en gång.

Vad du behöver veta när du väljer det bästa 4g-modemet
På https://kstech.com.ua/ kan du titta på recensioner av vissa modeller och göra ditt val. Innan detta, var uppmärksam på följande punkter.
Var kommer du använda. Stad eller by? Det här problemet måste klargöras i förväg och välja ett modem med eller utan en extern antennutgång. Om du ännu inte exakt och entydigt kan svara på denna fråga, rekommenderar vi att du köper "med en antenn". Möjligheten att ansluta förstärkaren till ett modem låter dig öka hastigheten flera gånger. I vissa fall är detta mycket viktigt eftersom det öppnar åtkomst till nätverket där det hittills var omöjligt att "ens skicka e-post".
Arbetar med operatörer. Maxhastighet. Se till i förväg att modemet är kompatibelt med ett stort antal operatörer. Ta reda på om detta modem fungerar utomlands. Granska testerna på enheten. I stads- och förortsmiljöer, med och utan antenn.
Bekvämlighet och design. Om du planerar ett köp för en gåva, leta efter "något vackrare" - ett ljust fall, en ovanlig form av utförande. Det finns sådana alternativ, och de kommer säkert att intressera dig. Bekvämlighet. Var uppmärksam på materialens kvalitet, tillgången till nödvändiga spår och deras placering. Det kommer inte att vara överflödigt att kontrollera hur USB-anslutningen ser ut: är den roterbar eller inte. Om du väljer ett 4g-modem för en bärbar dator, är det troligt att en svängbar USB-anslutning kommer att vara praktiskt om vi pratar om att arbeta på vägen eller i ett rum där det är ganska trångt och utrustningen ligger precis intill väggarna.

4G-modem. Möt personligen
Vilka specifika enhetsmodeller kan du rekommendera?
Låt oss ta en snabb titt på några av dem.
3G / 4G USB-modem Huawei K5005 - med svängbar USB, ganska attraktiv design. Ljus och elegant. Utvecklar hastighet i 4G upp till 100 Mbps. Stöder alla telekomoperatörer i världen.
3G / 4G-modemet Huawei K5150 är också en anständig stilig man med en ovanlig form. Har antennutgångar, 4G-hastighet - upp till 150 Mbps. Kombineras med stationära routrar.
3G / 4G WiFi-modemet Huawei e8372 är en strikt allroundare som har fått berömmelse som ett höghastighetsmodem som kan användas både i staden och på landsbygden. Den har anslutningar för en antenn, samt en plats för anslutning av ett minneskort upp till 32 GB - använd modemet också som ett flashminne.
Om vi ??talar om mobila routrar som gör det möjligt att distribuera Wi-Fi till flera enheter skulle vi rekommendera dig att vara uppmärksam på ett riktigt coolt alternativ: AlCatel EE60 3G-4G WiFi router. Eftersom det har ett kraftfullt batteri kan det också användas som en Power bank, vilket i allmänhet är ersättningsbart på vägen. Det kan fungera utan laddning i upp till 20 timmar! Kan ansluta upp till 15 enheter till Internet samtidigt. Kort sagt styrka!

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.