Spring för 17! Skjuts fram!

Kära löpare, 

Just nu ställer Coronaviruset hela världen inför utmaningar. Vi inser att vi har gemensamma problem, och därför arbetar vi för att hitta gemensamma lösningar. I Stockholms FN-förening har vi lagt om våra planer, vi skjuter därför fram det fysiska loppet till den 12 september 2021 på grund av de restriktioner som fortfarande gäller och förväntas gälla en bit in på nästa år. Vi värnar om varandra och försöker lära oss av det som nu händer. Vi blickar framåt!

SAVE THE DATE 12 september 2021, Spring för 17!

Spring för 17! är ett lopp för att uppmärksamma Agenda 2030 som fyller fem år i september. Om du intresserar dig för hållbarhet, vill lära dig mer om Agenda 2030 och dessutom tycker om att röra på dig- Spring för 17! Under årets gång kommer det virtuella loppet på individuell basis fortsätta och Stockholms FN-förening kommer återkomma med mer information om detta.

Visa källbilden

Du som anmäler dig får en nummerlapp skickad till dig via mejl. Skriv ut nummerlappen och sätt på dig den när du är ute och Springer för 17! Har du ingen skrivare – var kreativ, måla av nummerlappen. Vid det fysiska loppet får du en riktig nummerlapp. Det ska inte vara svårt att Springa för 17!

När du Springer för 17! tar du en bild där du och din nummerlapp syns. Lägg upp bilden på dina sociala medier under hashtagen #springför17! Gå gärna med i vår Facebookgrupp och publicera bilden även där. Facebookgruppen heter ”Spring för 17! – Stockholms FN-förening”, och du hittar den här.

När vi äntligen får träffas igen kommer det fysiska Spring för 17! gå av stapeln. Då möts vi i Stockholm och springer tillsammans för en mer hållbar värld utan svält, fattigdom, ojämlikhet och klimatförändringar.

Anmälningsavgiften täcker deltagande i både det virtuella och i det fysiska loppet.

Anmäl dig till Spring för 17! här.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.