PIGGELINA.SE

Fredagsfys

Förra veckan sprang vi i en magisk solnedgång och jag lovade mig själv att alltid springa i solnedgången på fredagar. För att det var ett sånt hejdundrande sätt att starta helgen. Men solnedgångar växer inte på träd.

Idag är allt grådassigt och löparbenen behöver vila efter gårdagens ofrivilliga och milslånga knälyftsutmaning. Därför har jag ingen aning vilken fredagsfys som ska få kicka igång den här helgen.

Jag vill nämligen träna på fredagar. För att jag blir piggare och orkar hålla mig vaken ända till Carina Bergfeldt. Dessutom blir jag hungrigare och orkar mer av den goda maten. Och så behövs det ibland en genomkörare för att släppa jobbet och checka in på fritid.

Men det är svårt att hitta feeling här hemma. Så jag laddar mentalt. För ett youtube-pass framför teven. Med sms-pling i telefonen, barn som undrar var laddaren är och en fåtölj som är i vägen hur man än bär sig åt. När Covid är över ska jag reclaima min plats på hiit-passet på gymmet på fredagarna. Det brukade sitta som en smäck! Tills dess kör vi lite youtubegympa och drömmer oss tillbaka till Susanne Lanefeldts tid. Ni som inte vet vad jag pratar om kan alltid googla….

Inlägget Fredagsfys dök först upp på Piggelina.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.