Skånska stigar

Utomhuströttheten är den bästa tröttheten

Får jag välja mellan den där tröttheten man får efter en dag på jobbet och den tröttheten man får efter en dag ute väljer jag utomhuströttheten alla dagar i veckan.

Idag har jag tröttat ut mig med ett par hundpromenader, en del trädgårdsarbete, en cykeltur via Gladsax till Simrishamn för att handla samt genom att bara sitta i en solstol och njuta av februarisolen. Vi har satt upp studsmattan. Den studsmattefria säsongen blev inte så lång i år.

När jag cyklade hemifrån var jag riktigt nöjd med att ha kommit ihåg att packa ner en kylklamp i ryggsäcken eftersom jag skulle köpa med kyckling hem. Sjukt egentligen, att man behöver kylklampar när man handlar i februari. Efter bara en liten stund blev det VÄLDIGT kallt om ryggen eftersom ryggsäcken liksom vände kylklampen så att den låg tätt pressad mot min ländrygg hur jag än försökte krångla ner den. Men kycklingen höll sig kall på vägen hem iallafall 🙂

Nu sitter jag skönt utetrött i soffan med en sovande hund intill och lyssnar på konserter på Youtube. Siktar på minst lika mycket utetid imorgon. Och kulglass. Har hittat ett ställe som faktiskt har kulglass även under vintern, så imorgon blir det låtsassommar på riktigt!

2 kommentarer till inlägget

1972 • Trångsund
#1
3 mars 2021 - 07:55
Härligt, och uteglass, då är det verkligen vår!
1980 • Vik
#2
3 mars 2021 - 12:48
Eller hur!
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.