forsbackarunner

Långpass till Smygehamn

Bestämde mig för en vecka sen att springa rutten Perstorp-Smygehuk då Black River Run inte blev av för mig och Jocke. Drog lite olika rutter men fastnade för Perstorp rakt söderut mot Smygehuk. Det skulle bli 107 km och kyrkstopp och matinköp lades till längs rutten.

Andreas från klubben messade mig nån dag innan och undrade om han fick följa med, gärna 8 mil skrev han. Jag föreslog att han tog sig till Stehag och bestämde mig för start vid midnatt mellan torsdag- fredag. Väderprognoserna talade först om regn men det drogs senare bort. Hade på mig vadskydd, shorts, kortärmat och armvärmare. De senare åkte av och på många gånger. För att synas hade jag lampa både fram och bak samt reflexer på tröjan och löparryggan. Vid starten ”Perstorp C” var det 14°C och väldigt dimfuktigt samt typ vindstilla. Tog en Ättiksflaskeselfie kl 0.00 och sprang söderut i den mörka natten. Här finns hela inlägget med rekordmånga bilder!

3 kommentarer till inlägget

1981 • Linköping
#1
22 september 2021 - 09:02
Respekt! Och väldigt coolt!
1968 • Perstorp
#2
23 september 2021 - 13:25
Tack Karin. Många tycker man är konstig men jag brukar säga att vissa kollar på TVn långt in på nätterna och en del mer än 10h i sträck. Det är lite mer sjukt egentligen...
1988 • Stokholm
#3
2 oktober 2021 - 12:07
Det här är vettigt och korrekt, jag tycker att alla unga också ska dras till rätt saker, till sport.
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.