Löpning Kläder, Skor & Prylar 22 inlägg 5553 visningar

Mängdskor med liknande form som Vaporfly

Jesper
1981 • Täby
#1
20 mars 2021 - 22:17
Gilla
Bild uppladdad av Jesper
Jag har kört uteslutande med Altra i två år för att mina stortår ska få plats. Jag har dock inte speciellt breda fötter i övrigt. Konstaterade nyligen till min förtjusning att Vaporfly Next% passar mina fötter väl just för att de är rätt generösa med plats för stortårna - de är ju liksom lite böjda i formen jämfört med de flesta andra skor. Helt annan känsla att springa i dem, vill egentligen gärna ha åtminstone några mm drop och är inte helt förtjust i Altras dämpningsmaterial för asfaltslöpning (plus att just de skorna ju är exceptionellt bra).

Så till min fråga: finns det några bra mängdskor med åtminstone 4-5 mm drop och passform som liknar Vaporfly? Enda Nike-skorna som ser ut att ha liknande passform är väl Alphafly (går bort) och Zoom Fly 3 (kanske ett alternativ, men är väl egentligen också tänkt för snabbare pass/tävlingar)?

< < < 1 2 > > >
1978 • Göteborg
#21
24 mars 2021 kl 09:45
Gilla
Köpte invincible pga zoomx men jag tycker den är för dämpad. Svårt med steget i den. Kört två rundor dock bara men vill någon köpa dom av mig så skicka ett meddelande. Strl 45. Jag kommer nog inte använda dessa så mycket framöver.
Jesper
1981 • Täby
#22
10 maj 2021 kl 13:09
1 Gilla
Det blev ZoomX Invincible. Bara sprungit två rundor i den, men är positiv så här långt. Den är ju väldigt mjuk i dämpningen - vilket jag uppskattar - och har ordentligt med plats i framfoten.
< < < 1 2 > > >
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.