Löpning Kläder, Skor & Prylar 4 inlägg 11716 visningar

Asics Gel-Luminus

Andreas Joelsson
1991 • Vänersborg
#1
4 augusti 2015 - 19:43
Gilla
Jag var precis på Inter sport och skulle köpa ett par nya skor för mina lugnare mängdpass. Efter att ha lyssnat på butiksbiträdes råd så beslöt jag mig för att slå till på ett par Asics Gel-Luminus. Nu när jag har kommit hem med dem så försökte jag hitta ytterligare information om den och verkligen kontrollera att skon är något för mig innan jag använder dem. Problemet är bara att jag inte hittar någon information alls om dem förutom på inter sports hemsida. Är det någon som vet varför dessa inte finns på till exempel Asics hemsida? Har någon av er egen erfarenhet av denna skon? Hade du gett mig samma råd som butiksbiträdet?

Jag springer 3-5 mil per vecka uppdelat på 2-4 pass, så passen är mellan 1-2,5 mil. Jag pronerar lätt men har ändå sprungit de senaste åren i Asics gel-cumulus 13. Jag var mycket nöjd med dessa, de har varit bekväma och inte lett till några skador. Det enda jag kan klaga på är att de har varit tighta på bredden och jag får skavsår på utsidan av lilltån och precis under stortån efter de längsta passen. Nu var jag ute efter att köpa en stabil sko för att senare även köpa en snabbare tävling/intervallsko.
1975 • LUND
#2
5 augusti 2015 kl 08:08
Gilla
Asics verkar köra med kedjeunika modeller, likadant på stadium.

De gillar också att ha sin gel utanpå skon så bara genom bilden och antal gel så tror jag att din modell är jämförbar med kayano kanske samma eller förra årets modell.
Hanna Heikkinen
1986 • Iggesund
#3
5 augusti 2015 kl 12:30
Gilla
Luminus är samma sko som Kayano men tillverkad för InterSport.
Hanna Heikkinen
1986 • Iggesund
#4
5 augusti 2015 kl 12:31
Gilla
Den infon fick jag på Intersport när jag frågade vad det var för skillnad mellan den och Kayanon.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.