Löpning Kläder, Skor & Prylar 5 inlägg 6028 visningar

Airpods

hxman
1976 • Skåne
#1
20 december 2016 - 15:15
Gilla 
Ser fram emot rapporter från era fälttest. Verkar ganska lovande utifrån väldigt un-biased källa http://macworld.idg.se/2.1038/1.672338/nu-finns-airpods-i-svensk-butik . Tveksamt om det blir köp för mig pga Siri och dålig styrning av Spotify dock
Bengt
1979 • Vallentuna
#2
20 december 2016 - 16:26
Gilla 
För närmare 1800kr finns det inte en chans att jag ens kommer fundera på att köpa dem.
Jag vill även kunna svara, byta låt och justera volymen på hörlurarna. Vägrar använda siri på bussen eller i joggingspåret för en sådan enkel sak.
Telefonen brukar jag knöla ner i flipbelt vid löpning. Så det är bökigt att justera volym på den under passen..
#3
20 december 2016 - 17:01
Gilla 
Lite dyra men det är nog enda trådlösa headset utan kabel som jag skulle kunna tänka mig. Ja styra många funktioner med gester & vattentäta till 1 m. https://www.teknikmagasinet.se/produkter/mobilt-o-telefoni/horlurar-handsfree/in-ear/the-dash-by-bragi-black
Joakim N
1983 • Ängelholm
#4
21 december 2016 - 12:35
Gilla 
Bragi har kommit med The Headphone nu, halva priset jämfört med Dash men inte samma "lyxiga" funktioner och inte vattentäta dock.
1981 • Solna
#5
22 december 2016 - 08:28 Redigerad 22 december 2016 - 08:28
Gilla 
Testade AirPods'en och hur dom fungerar vid löpning. Normalt sett lyssnar jag sällan på musik när jag springer förutom när jag kör inomhus på band. Har tidigare använt Earin så det här med "true wireless" var ju ingen nyhet för mig.

Dom satt riktigt bra i mina öron iaf (men det är ju såklart personligt), var aldrig orolig att dom skulle ramla ur under dom dryga 90min jag sprang. Behövde dessutom aldrig rätta till dom under rundan, ngt jag ofta behövt göra med mina Earin.

Ljudkvalitet är underordnat vid löpning tycker jag. Man släpar ju inte direkt med sig en portabel DAC ändå så ljudet är vad det är, dom låter exakt som Apples vanliga EarPods och har samma för och nackdelar. Det man betalar för är smidigheten och enkelheten. Jag vet inte hur många ggr jag stått och varit irriterade på att måsta para om andra blutooth lurar stup i kvarten. AirPods’en bara fungerar.

Dom enda kontrollerna man har på lurarna är Play/Pause så vill man kunna göra mer än så utan att använda Siri kanske man bör tänka till. För min egen del så räcker det dock utmärkt eftersom jag bara slår på en Playlist som får rulla, känner inget behov av att byta låt till höger och vänster. Vill man ha mer kontroll får man väl använda sin Apple Watch och då kan man ju dessutom lämna telefonen hemma om man syncar musiken till klockan.

För min del så fungerar dom över förväntan. Det viktigaste för mig är som sagt att dom sitter bra och inte märks samt att man slipper stå och svära över parkoppling. 5 Zlatantröjor av 5.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.