Löpning Träning 3 inlägg 1904 visningar

Trainingpeaks

Markus K
1975 • Stockholm
#1
13 juni 2019 - 20:35
Gilla
Fick ett tips om www.trainingpeaks.com och tänkte höra om någon testat detta ”verktyg” och använt sig av systemet Trainingpeaks har och sättet de jobbar med bla Training Stress Score, periodisering osv.

Kul att höra om erfarenheter och ev. resultat!

//Markus
Patrik Lindegårdh
1979 • göteborg
#2
14 juni 2019 kl 09:14
Gilla
Har testat, är rätt bra men inte värt den kostnaden för mig. Kör på sporttraks mobi som har en del av dom grejerna men med betydligt bättre och enklare gränssnitt (och betydligt billigare)
1967 • Torslanda
#3
14 juni 2019 kl 09:55
Gilla
Fått en premium version av jobbet ett par månader men säger nog samma sak som Patrik, inte värt det priset om man betalar själv. Visst du får en massa kul metrics men mycket av det får du i Strava utan kostnad och i många andra appar med. Detta med STC är lite lustigt, jag satte PB på både 10 k och halv maran när detta värde visade att formen var sämst på hela året. Det är ju bara matematiskt framräknade siffror som inte kan göra bättre jobb än vad klockorna samlat in. Min Garmin 935 ger lite kassa värden när det är varmt och/eller det är backigts/trail. TSS räknades då på passen i skogen men på loppen var det perfekt väder och platt. Dock är det kul med siffror och diagram och det får du massor av i detta.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.