Löpning Kläder, Skor & Prylar 4 inlägg 594 visningar

Biosensorer för Idrotatre

Kiruna
#1
20 september 2021 - 11:11
Gilla 
Hej,

Vi är ett företag i Kiruna som tillgängliggör mätning av biomarkörer för idrottare hemma under träning och vila. Vi är grundade av en specialistläkare och en civilingenjör som själva är motionärer.

Vi är övertygade om att kontinuerlig mätning av biomarkörer i kroppen kommer att revolutionera det sätt vi ser på optimering av träning och återhämtning.

Vi behöver få feedback på den produkt vi har innan den lanseras för marknaden.

Vi söker alltså personer som är intresserade av att följa upp och analysera sina pass som också är intresserade av att utforska sin egen metabolism och biokemi under träning för att vara med och påverka hur produkten ska fungera?

Skicka gärna ett meddelande till mig om du är nyfiken på att veta mer.1974 • Lund
#2
23 september 2021 - 07:20
Gilla 
Hej vad spännade, jag är kanske inte en så snabb löpare men fuskar en del med maraton och ultror i lite lagom tempo och framrör allt i ultrorna ser jag många vinster i att optimera och hålla reda på saker för det går ofta och skogen pga av någon fånigt går utanför sina "bra" värden.

Samtidigt håller jag på att öker min träningsdos och minska min vikt så farten börjar bli mer och mer intressant, så jag är lite nyfiken på vad är det ni kommer mäta och vad vill ni ha hjälp med, och ifall jag kan hjälpa er?
Mr YW
1962 • Hovås
#3
23 september 2021 - 10:29
Gilla 
Mycket intressant.

Mitt intryck av analys av biomarkörer är att man ofta behöver blodprov. Hur fungerar er metod? Fäster man en sensor på huden eller behöver man ta blodprov under träningen?
1977 • Lövånger
#4
23 september 2021 - 19:20
Gilla 
Jag är intresserad och vill veta mer.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.