Officiell arrangörssida
  1. Nu har vi öppnat anmälan till årets upplaga av Tjejmarathon, ett 50 km långt terränglopp där vi samlar in pengar till Panzisjukhuset i Kongo. Loppet är för alla, män som kvinnor och löparna samlar in pengar genom att omgivningen sponsrar med tex 5 eller 10 kr/sprungen kilometer. Många anordnar även loppisar mm för att samla och hittills har vi samlat in 760 000 kr under de år vi har arrangerat loppet, fantastiskt!



    Loppet går i år den 9 juni och vi har lagt bansträckningen på Upplandsleden. Det kostar 600 kr att delta och i princip alla pengar går direkt till Panzi, några kronor lägger vi på att köpa in energi till vätskestationerna samt bensinkostnad för våra funktionärer som åker runt och hjälper till hela tävlingsdagen men räkna med att minst 500 kr/person går till insamlingen.

    Panzisjukhuset tar hand om våldtagna och förlossningsskadade kvinnor och barn som ofta flytt från sina hembyar för att överleva, de bär på fruktansvärda historier och Dr Mukwege som driver sjukhuset hjälper dem att dels läka fysiskt, dels hitta tillbaka till livsglädjen och meningen med livet. Han har bla mottagit Nobels fredspris för sitt arbete.

    Mer om loppet läser du på Tjejmarathons hemsida. Vill du ha hjälp med träningsprogram fram till loppet så lägger jag varje vecka ut det på tjejmarathons Facebook.

    https://tjejmarathon.wordpress.com

    https://www.facebook.com/Tjejmarathon-182668688501435/

  2. Löpning
  3. Starstruck unlimited
  4. tjejmarathon.wordpress.com
  5. 100% ospecificerat
  6. Upplandsleden, Uppsala, Uppsala, Sverige
  7. Totalt har 1 medlemmar registrerat resultat för Tjejmarathon.

Träningsprogram

Nu har vi träningsprogram med smarta funktioner i Jogg-appen.
Du väljer själv din nivå och vilket datum du vill träna mot.
Vi bockar sedan av dina genomförda pass mot dagboken.

Välj ditt träningsprogram här!