Tvåälvsloppet

 1. TTGU arrangerar skogslandets vackraste löpupplevelse. Välkomna till en tävling på historisk mark i det inre av Västerbotten. Premiäråret 2019 startade över 200 löpare.

  Utnyttja möjligheterna att göra det hela till en hel trailhelg på Granö Beckasin. https://granobeckasin.com/erbjudande/tvaalvsloppet-2019/

  Var är start och mål?
  Starten på 28 km går vid Hotell Forsen i Vindeln, starten för 15 km går där leden korsar och följer grusvägen i Kulbäcksliden.

  Vilken typ av terräng är det?
  15 och 28 km går till 80% på stigar och mindre spår (elljusspår, skoterled, fyrhjulingsväg), övriga delar är mindre grusvägar. Vid målet i Granö blir det löpning på asfalt i cirka 400 meter. Varierad stig och varierande spår och vägar, spångad över de blötaste delarna och broar över diken och vattendrag. Bitvis är stigen vältrampad och bitvis är det nybruten stig. Underlaget beror mycket på väder och nederbörd.

  Är detta en elittävling?
  Absolut inte, detta är en utmaning och en upplevelse för alla som vill röra sig i naturen men självklart finns de som vill vinna.

  Tävlingen innebär ju löpning åt bara ett håll, hur löser vi det?
  I anmälningsavgiften ingår buss från målet i Granö till startplatserna i Vindeln och Kulbäcksliden. Vi är tacksamma om ni åker med våra bussar.

  Vad händer vid målgången?
  Alla som tävlar samt publik har möjlighet att köpa mat och fika i restaurangen på tävlingsområdet. Under eftermiddagen öppnar baren och på kvällen blir det bankettmiddag.

  Vilka förkunskaper krävs?
  Frisk och redo för den sträcka man tar sig an.

 2. Löpning
 3. 28 km
 4. 3 oktober 2020
 5. Tough Training Group Umeå
 6. tvaalvsloppet.se
 7. 2% asfalt, 10% grus, 88% terräng
 8. Vindeln, Vindeln, Västerbotten, Sverige
 9. Tobias Thomson, Umeå
 10. Totalt har 1 medlemmar registrerat resultat för Tvåälvsloppet.

Medlemmars resultat

  Namn   Tid  Snitt
1 Tobias Eriksson 2:25:37 5:11