Hogia-loppet 2021

 1. Alla deltagare springer på samma dag, den 18 september, men du väljer själv tidpunkt och plats.

  Hogia-loppet är 6,8 km och du väljer själv var och i vilken terräng som ditt lopp utförs. Du väljer även hur du vill genomföra loppet. Spring, promenera, gå med stavar, ta med familjen, gå med hunden, det är upp till dig.
  Du kan välja att registrera din tid i appen RaceONE, som du får tillgång till när du anmäler dig.
  Alla som anmäler sig får en personlig nummerlapp som man kan skriva ut och fästa på tröjan. Har du tur vinner du priser i vår utlottning bland deltagarna. Om du vill starta gemensamt har vi uppvärmning och nedräkning via vårt Facebook-event klockan 11 den 18 september.

  Det är extra roligt att göra saker tillsammans med andra och därför finns det i år en möjlighet att delta som ett lag. Kom överens med dina vänner, familjen, kollegor, klasskompisar eller varför inte hela idrottsföreningen? Ni gör loppet på var sitt håll men tillsammans digitalt. Bestäm ett lagnamn som ni alla anger individuellt vid anmälan. Lagnamnet kommer att synas i anmälan, på nummerlappen och i startlistan. Direkt efter loppet kan varje deltagare se resultatlistan med de individuella tiderna. Veckan efter loppet räknas lagens genomsnittstider ut, och finns med i Hogia-loppets AfterRace PM.

  Hogialoppet är i grunden ett individuellt motionslopp och även om du anger ett lagnamn så registrerar du din tid själv och får ett eget resultat.

  Läs mer på vår hemsida, varmt välkommen med ditt deltagande.

 2. Löpning
 3. 6,8 km
 4. 18 september 2021
 5. Hogia Gruppen
 6. www.hogia.se/hogiagruppen/hogi...
 7. 100% ospecificerat
 8. Stenungsund, Västra Götaland, Sverige
 9. Roger Persson, STENUNGSUND
 10. Totalt har 1 medlemmar registrerat resultat för Hogia-loppet 2021.