Blodomloppet - 5 km - Löpning - Örebro , Örebro, Örebro, Sverige

Blodomloppet

 1. Anmälan
  295 kr

  Sista anmälningsdag är den 12 maj för lag.

  Efteranmälan
  Efteranmälan av individuella deltagare kan ske via anmälningssystemet, i samband med nummerlappsutdelningen och på tävlingsdagen ca 15.00-17.30 (ca 15.00-16.30 för Lilla Blodomloppet) på Trängens IP.

  Om ni efteranmäler er via anmälningssystemet under tävlingsdagen hämtar ni ut nummerlapp och tröja på Trängens IP och visar upp att ni har betalt.

  Efteranmälan av lag är inte möjligt, vilket beror på att slutlig beställning av picknickassar sker ca 5 dagar före loppet.

  OBS! Då det brukar bli långa köer till efteranmälan, vädjar vi att du är ute i god tid för att vara säker på att kunna delta i loppet.

  OBS! På tävlingsdagen tar vi ut en avgift på 50 kr för ändringar eller ersättning för förlorad nummerlapp.

  Efteranmälan och ändringar betalas kontant (jämna pengar) eller via Swish (123 02 95295), ange ditt startnummer som meddelande. Blodgivare får ingen rabatt under efteranmälan, men blodgivargåva efter målgång.

  Start och mål: Trängens IP

  Banorna går på cykel- och gångbanor runt Örebros västra delar, underlaget är främst asfalt men även grus och gräs förekommer. Både 5 km och 10 km går i ett varv och är kontrollmätta. 5 km banan är 5037 m och 10 km är 10000 m, mätt enl. de regler som gäller och av förbundsbanmätare Bertil Sundin.

  Du som inte har så bråttom, tänk på att hålla till höger och försök att inte gå fler än två i bredd. Ställ er även inte långt fram i startledet ifall ni vet med er att ni inte är så vana löpare. Tiden tas vid passering av startbågen oavsett.

  Alla anmälda blodgivare får en ”Blodgivarbiljett” som är fastsatt på nummerlappen i nummerlappskuvertet, vilken kan kvitteras mot en särskild VIP-gåva i blodcentralens tält.

  Evenemangsområdet

  Trängens IP ligger centralt beläget i Örebro. Adressen är Karlsgatan 62, 703 41 Örebro.

 2. Löpning
 3. 5 km
 4. 19 maj 2022
 5. GeBlod.
 6. blodomloppet.se/vara-lopp/oreb...
 7. 100% asfalt
 8. Örebro , Örebro, Örebro, Sverige
 9. Robert Fält, Örebro
 10. Totalt har 1 medlemmar registrerat resultat för Blodomloppet .

Träningsprogram

Nu har vi träningsprogram med smarta funktioner i Jogg-appen.
Du väljer själv din nivå och vilket datum du vill träna mot.
Vi bockar sedan av dina genomförda pass mot dagboken.

Välj ditt träningsprogram här!

Medlemmars resultat

  Namn   Tid  Snitt
1 Jimmy Glinnerås 25:01 5:00