1975 • Lund

Cykel

Lördag 31 oktober 2020 18:38

Cykel - Distans
VerktygKopiera passetRadera passet
Kopiera extra data
Vill du radera detta träningspass?
På Gerda efter jobb.
Ursprungsplanen för kvällen var milen löpandes. Var dock inte sugen på att springa ute och visste att alla löpband var flyttade till nya (ännu inte öppnade) nya delen. Ställde in mig på antingen rodd eller stakmaskin. Visade sig dock att det fanns både cyklar och CT:ar tillgängliga.

Valde cykel och bestämde mig för ca en halvtimme. Den gångna veckan har varit tuffare än jag räknat med, och jag kände att jag skulle vara lite snäll mot mig själv. Blev (omedvetet) progressivt, svettigt och alldeles lagom. Nu håller jag helg.
14   km
Distans
33:30
Tid
25,07   km/h
Snitt

Kommentarer

Anna-Karin D - 1 november 2020
Ok, bra att veta att CTar finns tillgängliga!
Helena Zander - 1 november 2020
4 cyklar & 4 CT:ar. Räckte gott och väl igårkväll :-)
Anna-Karin D - 1 november 2020
Ja, såg det i morse... :-)
Anna-Karin D - 1 november 2020
I fredags fanns inte en enda maskin med sladd...bara rodd och stak. Hoppas öppnandet kan bli av snart!
Helena Zander - 1 november 2020
Enligt senaste mejlet är den anmärkning de fick åtgärdad och de öppnar när de fått intyg på detta, vilket förhoppningsvis sker imorgon enligt samma mejl.
Anna-Karin D - 1 november 2020
Ja, jag får också mailen. Vi får väl hoppas att det inte hakar upp sig än mer. I fredags fick jag beskedet att vi öppnar "om nån timma", men så blev det ju alltså inte. Så vi får se! Men spelar ingen roll, Gerda är Gerda och där stannar jag.... :-)
Helena Zander - 2 november 2020
Ulf (en av pt:arna) hade stannat kvar till 19.30 ifall de skulle fått klartecken. Kom tydligen inte besked förrän i helgen, och då ett negativt. Sebastian berättade att det tydligen är några fogar i ett av de nya omklädningarummen som fått underkänt. Det bästa är att omklädningsrummen inte skulle öppnas nu ändå, utan först senare...
Jag stannar också :-) Förhoppningsvis tar det inte alltför lång tid sedan när de väl ger sig på friviktsavdelningen (de skall ju göra nytt pt- & sjukgymnastområde av herrarnas omklädningsrum först).