1966 • Lerum

Gråbo - Stannum

Lördag 21 november 2020 15:56

Löpning - Tempo
VerktygKopiera passetRadera passet
Kopiera extra data
Vill du radera detta träningspass?
Hade planerat för ett tempopass, men det regniga och blåsiga vädret slutade inte medan det var ljust. Mentalt stärkande att springa i kuling om inte annat. Kände att det var dags för ordentlig ansträngning och det blev det verkligen i motvinden på rakan. Bockar av ett bra träningspass, men hade hoppats att medvinden skulle ha gett lite mer fart på vägen tillbaka. Summerar till 8km @ 3:44 (@3:47 motvind) och (@3:40 medvind). Benen stumnade av motståndet under första halvan i regn och rusk. Nya tag vid senare tillfälle.
8,69   km
Distans
34:39
Tid
3:59   min/km
Snitt
178
Stegfrekvens
76   m
Total stigning (clk)
Adidas Adizero Adios 4
Total distans: 
22:50:01
279 km

Kommentarer

Eskil Mattsson - 21 november 2020
Fint pass och kul att du är i Gråbo och springer lite :) Det är som sagt ganska fostrande och karaktärsdanande att springa på banvallen mot Olofstorp när det är hårda vindbyar och regnskurar från sydväst. Synd att du inte fick "tillbaka pengarna helt" på hemvägen.
Peter Helmroth - 21 november 2020
Ja, det var kul att titta runt i centrum under uppvärmningen, och redan då kände jag ett behov av att söka lä bakom husen. 😂 Vet att man känner sig nöjd om man bara fullföljer dessa jobbiga pass över 8km på den cykelbanan. Kommer att kännas "enkelt" när vädrets makter inte påverkar på samma sätt. Ser nu i efterhand att jag gick ner ganska mycket i kadens på vägen tillbaka. Det är typiskt sådant, som man inte orkar fokusera när man bara längtar in i lä och in i värmen.