1981 • Örebro

Fredagsterräng

Fredag 30 april 2021 11:40

Löpning - Terräng
Redigera, kopiera, exportera med mera
VerktygKopiera passetRadera passet
Kopiera extra data
Vill du radera detta träningspass?
Löparmånaden april avslutas med ett fint och lugnt lunchpass i skogen. Skinande sol och skällande hundar var ett återkommande inslag på dagens runda. Solen finns inte så mycket mer att säga om än att den var välkommen och skänkte värme. Skällande hund nummer ett träffade jag vid en hästgård. En ilsken liten varelse som jag träffat tidigare. Precis som tidigare var vovven totalt ointresserad av att komma fram och hälsa, trots mina försök.

Sedan träffade jag tre större hundar i skogen som var väldigt sugna på att följa med mig på min löptur (och sprang runt och skällde). Deras supertrista matte tillät inte detta till vovvarnas förtret! Inte lyckades jag klappa någon av dem heller.

April blev en finfin löparmånad med nytt personbästa på halvmaran (1:19:37) och nytt mängdrekord. 471,1 kilometer löpning skrapade jag ihop. En bit över 47 mil alltså. Tack kroppen för att du håller!

Nu blickar vi fram mot maj och hoppas att vi får börja tävla igen.

Och apropå tävlingar. Stort lycka till önskar jag mina duktiga vänner som båda springer elittävlingar i morgon. Liduina springer en mil på tartan i Göteborg och Fanny springer en landsvägsmil i Bålsta med ett GALET starkt startfält där Carolina Wikström, Sanna Mustonen, Louise Wiker, Hanna Lindholm, Johanna Bäckström, Linnea Sennström och Helena Bjälkemo är de andra sju löparna. Otroligt!
16   km
Distans
1:21:36
Tid
5:06   min/km
Snitt
114
Snittpuls
129
Maxpuls
176
Stegfrekvens
90   m
Total stigning (clk)
Salomon Sense 4 Pro (Black/...
Total distans: 210 km

Gilla passet

Puls