1981 • Solna

Test 10min

Onsdag 5 maj 2021 16:29

Löpning - Distans
VerktygKopiera passetRadera passet
Kopiera extra data
Vill du radera detta träningspass?
Fick för jävla ont dagen efter att jag ökade till 17min förra ggn. Idag kändes det bättre. Första ggn också som det knappt gjorde under under belastning.
2,2   km
Distans
10:55
Tid
4:58   min/km
Snitt
168
Stegfrekvens
25   m
Total stigning (clk)
Nike Pegasus 37 Vit
Total distans: 
73:50:01
987 km

Kommentarer

Ingvar Olofsson - 5 maj 2021
Vilken rehab har du kört?
Martin Larvia - 6 maj 2021
Knappt någon tyvärr (förutom vanliga och excentriska tåhävningar). Har haft så pass ont i hälsenan bitvis att jag knappt kunnat gå utan haltat mig fram så det har inte varit aktuellt att belasta den överhuvudtaget. Kändes dock helt okej imorse så jag hoppas det är på rätt väg nu....peppar peppar!



Ingvar Olofsson - 6 maj 2021
Excentriska tåhävningar är väl det bästa receptet och med en tung ryggsäck ännu bättre. Jag kör med 10 kg.
Skoinlägg har du kanske redan för det brukar också hjälpa.
Martin Larvia - 7 maj 2021
Naprapaten jag var hos tyckte jag skulle köra vanliga tåhävningar, inte excentriska. Vet inte riktigt varför men jag har kört både och! Det där med ryggsäck kanske vore en bra ide att testa!

Det där med inlägg har jag aldrig gillat även om det säkert är bra. Har ett par formgjutna som jag blev ordinerat att köra med för många år sedan men jag slängde ut dom ganska omgående, klarade inte av känslan med dom :)
Ingvar Olofsson - 7 maj 2021
De råd jag nämner har hjälpt mig i 12 år nu. Hade ont i ett helt år innan dess och det vill jag inte ha tillbaka så jag kör dagliga tåhävningar (under tandborstningen :-) ) och med inlägg.
Brukar slarva med tåhävningarna på semestern och då kommer problemet tillbaka efter några dagar så det är bara att nöta på.