1963 • Bromma

Turebergs Explosiva 1500m

Torsdag 12 januari 2023 20:10

Löpning - Snabbdistans
VerktygKopiera passetRadera passet
Kopiera extra data
Vill du radera detta träningspass?
Tjaa, så värst ”explosivt” var det väl inte…. Blev seedad i A-heatet, vilket var generöst och egentligen bra som morot, men denna gång var ”åsnan” inte tillräckligt på hugget för att orka hålla ”moroten” inom synhåll, eller i praktiken hålla rygg på Fredrik Nybäck. Borde inte varit omöjligt… Men tydligen var jag inte helt mentalt förberedd på att göra jobbet, på lidandet s a s, eller så fanns inte formen för dagen. Kanske en kombination av de två. Tycker att jag har tränat bra, även på bana på Bosön och försökte (förgäves) hitta den känslan i loppet. Kanske gick det aningen fortare i början, vilket gjorde att jag tidigt tappade kontakt med klungan. Sedan sprang jag resten av loppet i ingenmansland, utan koll på klockan heller, och bara längtade tills jag skulle komma i mål. Besviken över tiden och min inställning. Får jobba på båda: fler och lite mer plågsamma pass på bana, tydligare personliga mål uppsatta inför kommande lopp.
1,5   km
Distans
4:48
Tid
3:12   min/km
Snitt
Nike ZoomX Dragonfly
Total distans: 
45:37
16 km

Gilla passet

Kommentarer

Mikael Fågelborg - 13 januari 2023
Förstår din besvikelse Gunnar, men som du säger och känner så har du tränat på bra och du har klart bättre tider i kroppen det är jag helt övertygad om! Men är det något som jag lärt mig på grund av min sjukdomshistorik de senaste året så behöver den mentala biten finnas där på plats annars går det liksom inte.. Sträck på dig, jag tycker att du gjort en otrolig resa, nu är premiären avklarad, dra lärdom och bättre lycka nästa gång! :-) För mig är du hur som helst en fin förebild. :-)
Gunnar Durén - 13 januari 2023
Tack för din fina pep och feedback, Mikael! :-)
Lars Severin Johansson - 14 januari 2023
Kul att du tävlade, bra jobbat! Du behöver nog bara fler lopp i dig. Stå på! :-)
Gunnar Durén - 14 januari 2023
Tack Lars! :-)
Staffan Dahlgren - 16 januari 2023
Jag tror/vet också att din kapacitet är klart högre Gunnar men tror på en kombination av att kanske inte ha dagsform och ovana vid tävling. Den mentala biten är nog så viktig, jag vet hur det är att springa ett lopp omotiverad och mest bara längta till det är över, det blir sällan bra prestationer i det läget. Du kommer igen!
Gunnar Durén - 18 januari 2023
Tack Staffan! Ska försöka få huvet med mig nästa gång. ;-)