Tillbaka till verkligheten.

Idag gick jag runt och var förbluffad mest hela förmiddagen. En PB-förbättring med fem minuter liksom. Inte var dag man gör det, om någonsin igen på 10 kilometer.

Fortfarande på lätta moln åt jag lunch tillsammans med ”30 mot 20″-Mattias. Hans mål är att springa GöteborgsVarvet snabbare i år som 30-åring än vad han gjorde som 20-åring. Kul utmaning att ge sig själv – förutsatt att man sprang hyfsat som 20-åring då alltså. Gissa vad vi pratade om? Löpning, PB:n, alternativträning och annat högintressant. Doh.

Efter lunchen var det dags att komma ner på jorden igen, eller snarare i vattnet. Åkte ut till Åby simhall i vanlig ordning för att köra lite teknik.

Vardagsrealism.

Vardagsrealism.

Efter 45 minuter fick jag plötsligt huvudvärk och blev tvungen att sluta simma. Inte ofta det händer, men det gick bara inte att simma vidare. Hann i alla fall få ihop:

  • 2 x 50 ss
  • 4 x (25 hundsim + 25 knutna nävar + 25 kratta + 25 väderkvarn)
  • 600 dolme + paddlar med arm- och bålfokus.
  • 4 x 50 ss och sedan var jag tvungen att sluta. Totalt 1300 meter.

Kan för övrigt notera att bilder med bar överkropp säljer. Idag har det varit besöksrekord här på bloggen. Eller är det hårfrisyrer och personbästan som gör’t? Får se om fasaden på Åby simhall fungerar lika bra. Kul att ni är många som är här och läser i varje fall!

To be continued…


Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.