Pace on Earth

I väntans tider

Kan det inte bara vara dags snart?!?

Idag var sista kontrollen och nu återstår inte mycket annat än att vänta.

Det är klart, man kan ju göra packlistor också, och kanske packa klart en väska så att den är redo. Behöver man ta med sig det mobila trådlösa nätverket? Laddare kommer behövas i alla fall. Och batterier. Pannlampor. Kanske bäst ta med en förlängningssladd. Rent ombyte. Varma kläder till natten. Och bästa skorna. Ett paraply så att det inte blir regn? Och mat, mat, mat och dricka; choklad, nötter, ost- och skinkrullar, energikakor, vatten, sportdryck, återhämtningssmoothie. Salt. 

Men mest vänta nu. Fast man bara vill ha det gjort. Men i alla fall sista tuffa dagen med långpass avklarad indag. Check. Kroppen håller. Kroppen fungerar. 46 km löpning på 5 timmar, vilket är lagom ultra-tävlingstempo.

image

image

Men är vi redo? Hur vet man att man är redo för 100 miles? Så redo som man kan vara förmodligen. Om mindre än 14 dagar, lördagen den 13 april kl 10.00 börjar Ellen löpningen för att ta sig de 16 milen i Täby Extreme Challenge 100 miles. Klockan 20 samma kväll ansluter Johnny i spåret som pacer. Och sen är det bara att springa tills vi är i mål. Drömmen är innan kl 10.00 på söndagen, men maxtiden är 30 timmar. Omöjligt att säga innan hur det kommer att bli. Men siktet har varit inställt länge. Nu väntar vi bara på att få komma igång!

/Johnny och Ellen

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.