Vem hinner blogga?

Just nu är det svårt att hinna med bloggen. Eller nåja, det är en sanning med modifikation. Men det är så mycket annat som snurrar i huvudet att jag inte kommer på så intressanta ämnen att skriva om. Tiden har jag nog trots allt, jag skriver ju nu till exempel.

Skulle vilja ta upp mer om idrottsskador t ex, men det kräver lite längre inlägg och lite mer tanke för ett sånt inlägg. Annars är det ju skoj att skriva lite mer om den heta potatisen stretching. Eller varför inte ge sig in i debatten om vad man ska äta och när osv. Skor är ett säkert kort om man vill ha lite diskussion. Problemet är att folk verkar vara så trångsynta när det gäller sådana ämnen och anse att det bara finns ett svar i frågan. Man måste välja sida och sedan är det lösningen på allt. Tror många skulle må bättre av att ta ett steg tillbaka och inse att variation och mångfald kan vara en lösning, på massor av frågor. Och självklart låta var och en göra som de vill i slutändan.

Försöker just nu hitta nya och bättre rutiner för min sömn. Har gått riktigt bra den korta period jag fokuserat på det. Sedan att det händer saker med småbarn är ingen nyhet. Igår natt t ex, då minstingen vaknade upp och skrek som om det var världens undergång. Självklart vaknade alla andra och den stora ville såklart inte somna om de närmaste 90 minuterna. En natt med sådana inslag är dock ok, det klarar man, så länge det är just en natt. Fokuserar på att fortsätta med mina bra sömnrutiner, det gör verkligen skillnad. Således ska jag redan nu börja med förberedelserna inför morgondagen.

 

http://johnnysellven.com/?p=1159

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.