Skolycka – Nike Lunartempo

Normen för oss tjejer är att vi ska älska att shoppa skor. Och ha minst 100 par hemma i garderoben. Men det är en norm som jag verkligen inte lever upp till! Att köpa skor är bland det mest ångestladdade jag vet. Och det är inte en gång som jag spenderat en hel dag med att leta skor, och till sist hittat och köpt ett par, bara för att dagen därpå åka och lämna tillbaka dem igen.
Så det där med att köpa nya träningsskor är något jag dragit mig för ganska länge. Trots att jag vet om att skor är det viktigaste inköpet man gör när det gäller träning (möjligtvis näst efter en bra sport BH). Och fast jag för min inomhusträning länge har använt ett par, sedan länge färdigsprungna (dvs över 1000 km) löparskor inköpta för över 4 år sedan.

Men idag var det dags. Hade siktet inställt på någon form av lättare inomhussko som passar för träning på gymmet, step, dans och liknande, men som också kan funka för lättare löpning på löpband. Så när vi hade vägarna förbi Hede fashion outlet, där det finns en stor Nike Factory store, passade jag på att åka in. Och efter att ha tittat på mängder av skor, och provat mig igenom en hel del av dem, hittade jag min perfekta matchning. Ett par svart/lila Nike Lunartempo. Man kan säga att det var kärlek vid första ögonkastet. Och att prislappen låg på blygsamma 588 kr gjorde ju inte saken sämre :-)

Nike Lunartempo

Så nu ser jag riktigt mycket fram emot nästa pass på gymmet, då jag får möjlighet att inviga mina nya skor. Men i kväll blir det inte – eftersom mannen min ska iväg och springa Midnattsloppet och jag är själv hemma med dottern. Om jag inte beslutar mig för att ta en tur på crosstrainern efter nattningen…


Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.