USWE Pace 12 – Mina första intryck av löparvästen

För några månader sedan kom jag i kontakt med märket USWE som bland annat tillverkar löparvästar för att kunna bära med sig vätska och annat nyttigt under löparrundan. Deras löparväst Pace 12 hade bland annat blivit nominerad som bästa hårdvara i Scandinavian Outdoor Award och den syntes lite här och var i de sociala flödena. Efter att ha testat den en kortare tid tänkte jag dela med mig av några snabba intryck och möjligheten att köpa den med 25% rabatt!

 

 

 

Intryck:

  • Sitter riktigt skönt på kroppen utan skav och lagom stretchig i passformen.
  • Bara ett spänne framtill vilket gör den enkel att justera samt ta av och på.
  • Det ingår två mjuka flaskor med längre munstycken som underlättar när du vill dricka.
  • Bra med fickor för att snabbt få fram gels, bars mm. Fickorna framtill skulle kanske kunna vara lite mer elastiska.
  • Fästen för stavar framtill.
  • Reflexdetaljer.

 

Det jag gillar absolut mest med västen är att den bara har ett spänne framtill och flaskorna med långa munstycken. Det går att peta in energi lite här och var i västen och packutrymmet baktill rymmer en hel del med möjlighet att komprimeras ihop. Om en och en halv vecka får den åka med till Sätila för Sätila Trail 82K.

 

Är du sugen på denna löparväst så kan jag varmt rekommendera den och det kan vara värt att passa på för idag har de 25% rabatt på den genom Umara Sports Club! Är du redan medlem så har du fått mail om erbjudandet, annars går du in på http://www.umarasportsclub.com/ och anmäler dig där för att få tillgång till rabattkoden!

 

 

 

Inlägget USWE Pace 12 – Mina första intryck av löparvästen dök först upp på Traillöparen.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.