Foruminlägg av Mikael Funkqvist

#1
21 december 2015 kl 00:35
Gilla
Hej Mathias! Jag älskar också träning (även om jag håller mig borta från gymmet).
Vilken sorts löppass och tempo är du ute efter, och var i staden springer du helst?
Själv kutar jag runt i nordost på drygt 4-tempo på asfalt. Testar gärna alla möjliga former av exercis som innehåller löpning.
Mikael
#2
18 november 2016 kl 12:53
Gilla
Hej Lars!
Hur gick det sen för dig och ditt knä?
Jag råkade ut för en liknande skada efter ett fall från hästryggen och har nu inte kunnat springa på en vecka. Rörligheten i leden är det nog inte något fel på men däremot är det svullet runt om och det smärtar i knäskålen när jag spänner låret vid exempelvis trappor.
Det jag undrar är hur lång vila jag ska förvänta mig egentligen efter en incident som de första 2-3 timmarna inte kändes av över huvud taget.
Allt gott!
#3
2 april 2017 kl 23:26
1 Gilla
Om det nu är resultat och prestationer av olika slag som motiverar TS kan det kanske vara värt att påminna om skidåkaren Johan Olsson. Han levde med höga guldmål i tio-femton år som elitskidåkare utan att det hände särskilt mycket. Så gav han en dag blanka fan i allt var pallplatser hette och gjorde istället vad som föll honom in. Han älskade att åka långt så då åkte han långt. Sedan vann han VM-guld och OS-guld och alla hyllade hans "pannben".
Lite förenklat förstås. Men sensmoralen är att fundera ett varv till på vad man gillar och kanske gör tvärtemot det man gjort hittills, om man nu kört fast. Typ.