Foruminlägg av John

#1
9 juli 2011 kl 15:31
Gilla
Hej,
Har också en Scott, speedster S20 som jag köpte för 3 veckor sen och är såååå nöjd:) Kändes verkligen som ett bra val i djungeln av alla cyklar som finns. Självklart finns det väl alltid bättre men för mina ändamål fungerar den kanon.
Har ett litet mindre lopp som är E4 loppet i Huddiksvall nästa månad.sen bara kämpa vidare över vintern till huvudmålet som är Vättern rundan 2012.
Men om ni vill ha en 3.e cykelkompis så hänger jag gärna med någon gång framöver, det är bara att höra av sig med tid och plats för start:)
Saknar också ibland ngn/ngr att åka tillsammans med.
Bor i Nacka och ser en del som åker 2-3st el mer, men man kan ju inte bara hänga på dessa utan vidare.

Är det någon som vet om det finns någon cykelklubb i Nacka.

Att ha cykelbyxor känns inte som något problem, känns lika naturligt som cykelhjälmen, men värre om man har byxor med för dålig dämpning, då är man rätt öm i baken efter ett tag:)
Ha det bra så länge
Mvh
John
#2
10 juli 2011 kl 10:33
Gilla
Ibland har man mycket att srkiva om då blir inlägget längre än vad man tänkt sig, men vad gör väl det:)
Att nya cyklar kan strula lite med växelföringen el liknande är väl något man får räkna med i början, ska in med min cykel om ngr veckor för en finjustering.
Jag cyklar på vardagarna T&R Nacka - Akalla och någon längre sträcka under helgerna. Håller det tempo jag känner för dagen och tävlar endast mot klockan och föregående tid
Skulle man cykla i grupp är det ju precis som Linnea säger att man behöver varken cykla långt eller fort till en början, Är ju mer gemenskapen i gruppen som är viktig och att man håller ihop och har roligt tillsammans.
Klart du kommer klara av vätternrundan nästa år. Vi får väl försöka få till en starttid där vi kanske kan köra tillsammans och kämpa oss igenom de 30 milen.
Att åka från Täby till ex Farsta är ju en bra uppvärmning:) Själv får jag en uppvärmning på ca en mil (startar i Sickla).

Om vi (och alla andra som vill vara med) ska bestämma mer om en dag/tid för en första cykel träff kan vi väl ha mail kontakt.
Min mail är : sawadee74@hotmail.com

Hade tänkt ha en vilodag idag, men nu blev jag så inspirerad av att cykla att det får nu bli en extra runda ut på värmdö.:)

#3
11 juli 2011 kl 20:47
Gilla
Att samlas på olika platser är ju bra, då blir det ju lite variation och alla får alla olika nya rutter att prova på.

Jag har tid i helgen för en första cykelträff. Vi får väl bara bestämma tid och plats som passar alla som vill vara med. Söndagen är iof mycket bättre för min del, men kan lördag med om ingen kan på söndag.
Har addat er på msn och vi kan ju bestämma mer där..eller här utifall flera vill vara med. Annars addar ni bara mig så får ni mer info om tid och plats.
Var inte alls motiverad att cykla varken i morse eller nu i eftermiddag, men så fort jag satte mig på cykelsadel försvann den tråkiga känslan och blev istället en positiv känsla:)
Linnea, att du blev inspirerad av alla som cyklar och gav dig ut på en runda själv är ju jätte roligt att höra, hoppas du fick en lika fantastisk runda som jag fick idag:)
Det är väl det som också kul om man är flera som cyklar att man motiverar och inspirerar varandra till att det ska bli så roligt som det går.
#4
11 juli 2011 kl 20:53
Gilla
Jaha, hur gick det där till att det blev dublett på mitt inlägg??
#5
12 juli 2011 kl 09:30
Gilla
Vad kul:)
Jag mailar dig mitt nummer så vi lättate kan höras av och bestämma ngn tid och plats ang. söndag.
#6
13 juli 2011 kl 07:39
Gilla
Vi kan ju först bestämma tid och plats.
Vill ni utgå från sickla finns det en hel del turer vi kan ta.
Hur långt vill ni köra ungefär?
#7
16 juli 2011 kl 08:29
Gilla
Tänkte föreslå en tid och plats inför morgondagens första runda.

Plats: Sickla köpkvarter
Samling utanför stora entrén vid ICA Kvantum.
(Gratis parkering i 3 tim om man kommer med bil)

Tid: 11.00
(Vid mycket dåligt väder får vi skjuta fram det till annan dag.)
Välkomna alla som vill vara med :)
#8
17 juli 2011 kl 10:05
Gilla
Laddat nu i några dagar för våran första cykelträff och vad händer när man vaknar...min mage är i uppror och vart så de senaste timmarna.
Tyvärr kan/vågar jag inte vara med och köra ngn runda utifall att...

Men om ni har tid nu i veckan ngn kväll eller på lördag som kommer ser jag gärna framemot en ny chans att cykla med er.
#9
23 juli 2011 kl 07:38
Gilla
Vad roligt att höra man inte är ensamma med pinsamma vurpor:)
#10
6 september 2011 kl 15:28
Gilla
Hej,
Är själv gammal "gnällbältare".
Har cyklat en hel del i och runt Örebro och vägen mot Garphyttan är enl. min mening kanon alt ut till Frövi. Nu var det X antal år sen jag cyklade där så har ingen aning om det gjort om vägarna. Men prova och återkom gärna, ska själv ner nästa månad och köra en sväng.
Mvh
John
#11
10 september 2011 kl 07:40
Gilla
Hej,
Glömde Ånnaboda backen:)
ja den är tuff, men det känns ju bra när man väl besegrat den.