Foruminlägg av David Gustafsson

#1
21 oktober 2008 kl 23:11
Gilla
har också uppmärksammat att den inte riktigt verkar stämma med längden... aningen irriterande. Funderar på att skaffa någon sorts hållare så man inte behöver ha den i fickan.. kanske kan hjälpa mot störningar.
#2
27 december 2008 kl 17:30
Gilla
håller med om p3 dokumentär där.. perfekt när man ska vara ute längre än en timma.

annars gillar jag rage against the machine när man kutar, ger en lite extra kraft tycker jag.. men annars tycker jag att det är just musik som man tycker om som gör att man blir lite starkare.
#3
20 maj 2009 kl 20:28
Gilla
jag med, i stockholmsområdet isåfall :)
#4
31 maj 2009 kl 20:30
Gilla
Ingen mer som har uppgraderat och vill sälja månne?
#5
4 juni 2009 kl 18:52
Gilla
Jag är också köpe-intresserad, främst då av en forerunner 305.
#6
4 juli 2010 kl 20:37
Gilla
Jag har ett problem med min vänsterfot som har yttrat sig genom att den domnar av "underifrån" (tår och fotsula) efter jag har sprungit ca 6-7km. Detta problem har uppkommit denna säsong, de gånger då jag tänkt springa lite längre pass. 10-15km. Jag har inte haft detta problemet tidigare.

När det händer så försöker jag först bara springa vidare, men tillslut så sprider det sig så pass över hela foten så det inte går att fortsätta.. och jag måste stanna och ta av mig skon. När cirkulationen är tillbaka igen så brukar jag springa vidare.. men oavsett om jag snörar löst eller hårt så brukar det komma igen ca 2 ggr under en 15km-runda.

Jag hoppas att detta var något som kunde ordnas med nya skor, men idag så fick jag problemet igen när jag försökte mig på en 10kmrunda med de nya skorna också.

Kan detta ev bero på min långa mellan-tå? Jag har alltid fått lite blånaglar och den brukar ömma efter jag sprungit. (framförallt långt)

Förra säsongen sprang jag minst ett långpass i veckan utan att få något problem alls... det enda som fysiskt kan ha hänt är att jag lagt på mig lite mer vikt på gymmet...

Idéer? Kommentarer?

Tack!

David
#7
4 juli 2010 kl 21:15 Redigerad 4 juli 2010 kl 21:18
Gilla
jo, jag har testat o knyta på alla sätt och vis känns det som... men det konstigaste är ju att jag inte hade några problem alls förra säsongen, och jag har ju inte ändrat på något i år.. förutom att testat o byta skor.. sjukt irriterande,
#8
5 juli 2010 kl 10:31
Gilla
Tack för tipsen och kommentarerna!
#9
5 juli 2010 kl 21:48
Gilla
Tack för alla svar. Det var väldigt blandad kompott också... :) men jag får väl försöka lite av varje, och rapportera om jag hittar något som funkar för mig. sprang 5 lätta km idag, och då (som vanligt, på mina korta pass) hade jag inga problem.
#10
20 juli 2010 kl 18:46
Gilla
tack för svaren.

Jag har haft lite dåligt med tid på siståne, bara sprungit kortare sträckor, men idag så tog jag en 9km-runda iallafall. det verkade som jag lyckades hindra domningarna denna gången, genom att från början knyta skon väldigt väldigt löst, samt även sätta lite plåster över min långa mellantå. detta verkar faktiskt ha funkat, även fast jag tyckt att jag testat liknande innan. skumt.. men skönt om det nu är ett sett att undgå problemet.
Jag kände vissa antydningar till domningar runt 6km, men för en gångs skull var det bara antydningar.

efteråt nu så ömmar mellantån ganska ordentligt..

återkommer om det håller i ännu längre sträckor...