Foruminlägg av Maria Karlsson

#1
26 augusti 2012 kl 15:28
Gilla
Hej!

Jag och en kompis planerar att åka till Atlasbergen för terränglöpning runt nyår. Någon som varit där och har några tips? Helst vill vi hitta någon arrangör av löparresor att springa med, både för att komma till rätt ställen och av säkerhetsskäl.

/Maria
#2
10 maj 2013 kl 12:58
Gilla
Hej!

Någon som har erfarenhet av Kuststigen eller kan rekommendera annan löpning i Bohuslän, gärna med inslag av klipplöpning och 20+ km.

Tips på sträcka, markeringar, start/slut... Bil finns!
#3
20 maj 2013 kl 13:12
Gilla
Hej!

Stort tack för dessa tips. För sent såg jag att de trillat in. Men kan konstatera att det blir fler besök i Bohuslän.

I alla fall tog vi på trailskor med dubbar och åkte upp till Flatön. Därifrån sprang vi över bron till Malö och bestämde oss för att ta oss runt Malö så nära vattnet som möjligt. Det blev många akrobatiska positioner, klättra, hasa ner, dra sig upp, springa, hoppa... När vi var färdiga tog vi en ö till. :-) Fantastiskt kul! Nästa gång testar vi något av tipsen ovan.

/Maria
#4
12 september 2013 kl 22:18
Gilla
Tips till andra som är förälskade i att springa på stigar med magisk omgivningar...

Pathfinder Travels arrangerar en resa till öknen och bergen i Marocko första veckan i december, start och avslut i Marrakech. Guider leder gruppen, åsnor bär packningen och man sover i tält. Resan låter helt fantastisk om man läser bloggar etc från de som var med på en pilotresa i december 2012. Jag och en kompis är anmälda till årets resa och det finns fortfarande platser kvar. Spana in och läs mer:
http://www.pathfindertravels.se/trailrunning-i-jbel-saghro-marocko/
#5
14 september 2013 kl 16:13
Gilla
Ju fler desto roligare!

Jag har inte funderat på den politiska aspekten utan sett till innehåll och upplägg. Däremot litar jag på researrangören vad gäller säkerheten, dvs att de skulle ställa in om det var minsta risk för osäkert läge.

Tack för infolänk, ska läsa!
#6
14 september 2013 kl 16:19
Gilla
PS området där man springer ser ut att ligga sydost om Marrakech.