Foruminlägg av Magnus Gyllemark

#1
28 augusti 2012 kl 17:44
Gilla
Gårdagens testlöp gav verkligen mersmak! Det berömda kärret efter ca 6 km suger mer än tidigare år så se till att ha välknutna skor, annars finns det nog risk att man får springa resten i strumplästen!
#2
10 maj 2013 kl 09:17
Gilla
Har haft problem med värk på insidan av vänster skenben ca 5 cm ovan fotknölen till och från men blir inte riktigt klok på vad orsaken är. Har huvudsakligen kört alternativ träning kompletterat med styrkeövningar för underbenet. Sprang igår för första gången på nästan två veckor och fick tillbaka värken. Känndes inget dirket när jag sprang men det hugger till (könns som något vasst) enstaka gånger. Efteråt är benhinnan lite öm men huggen kommer även enstaka gånger när jag går. Besökte sjukgymnast för ca 2 vekor sedan och hon trodde att det kunde vara början stressfraktur. Någon som haft liknade problem med benhinnor och dessa plötsliga "hugg"?
#3
12 maj 2013 kl 09:59
Gilla
Ok, tack för synpunkter!
#4
20 augusti 2013 kl 23:12
Gilla
Hej alla Stigfinnare! Lördag den 31 augusti så provspringer vi tillsammans vår Salomon Trail Tour bana på 10 km. Samling vid Ikhp-stugan kl 10.00! Se vidare http://www.salomontrailrunning.ikhp.se/
För er som inte kan hålla er till tåls så är hela banan "grovsnitslad"! Dra på er trailskorna och häng med på en härlig runda!

Mvh Magnus G