Foruminlägg av Andreas Nygren

#1
10 januari 2016 kl 09:22
Gilla
Hej

Jag har anmält mig till Dubai Marathon den 22/1. Någon mer än jag som ska springa loppet?

Ska åka om en vecka, och hoppas kunna planera in några skojiga träningspass innan dess. Har någon några förslag var man kan springa?!
#2
29 december 2016 kl 22:11
Gilla
Hej!
Har tänkt att springa några lopp utomlands nästa år (Dubai i januari samt Svalbard i juni åtminstone), och känner att en tröja med Sverigemotiv/färger vore trevligt för att kunna få lite hejarop genom att visa min nationalitet.

Till frågan nu: Jag tycker mig ha letat en del på nätet, men helt utan resultat. Har ni något tips var jag kan hitta - bra - kläder för mitt mål?


Tack på förhand!
Andreas
#3
29 december 2016 kl 22:23
Gilla
Snart dags för 2017 års Dubai, tänkte väcka upp denna tråd och se ifall någon mer än jag tänkt springa?

Snabb återkoppling till min upplevelse för loppet 2016
Loppet startade tidigt, 6:30 (innan soluppgång) gick startskottet. Inte särskilt varmt, lagom svensk sommarmorgon

Det hela gick i en rasande fart till att börja med, breda gator och ett högt tempo. Hela loppet visar sig innehålla otroligt långa raksträckor, med en 180° sväng efter 5-6 km, en 180° efter kanske 27 km och en 90 graders precis innan mål.

Däremellan är det breda gator, en sol som långsamt stiger ovan horisonten och gör det hela varmare och varmare. Trots att det inte är en meters höjdförändring så blev jag väldigt trött emot slutet, det blev som svårt att få tillräckligt med syre. Detta visas i min pulskurva, där min puls gick ned mot 132 slag i minuten de sista kilometerna med en väsentligt sämre tempo mot slutet. Varmt, enformigt - men ett otroligt enkelt lopp samt att det var en behaglig temperatur att få springa i värmen inte alltför långt från Sverige mitt i vintern. Ett trevligt långpass blev det ??

Jag kommer springa i januari igen (går att anmäla sig tom 31/12), just för att få ett långpass i värmen i januari.

Någon mer som ska springa?!
#4
1 januari 2017 kl 21:51
Gilla
Tack för alla tips. Craft är riktigt snygga, dessvärre verkar de flesta vara slut. Det blir en gul t-shirt för min del, och så hoppas jag hitta såväl korta som långa Sweden-tights.

Eget tryck med namn på Craft kan vara värt, för det är just känslan @Leif att få rop jag önskar =)

Ifall någon har storlek S till salu så är jag intresserad!
/A
#5
10 augusti 2017 kl 08:56
Gilla
Hej!

Är det någon som har tillgång till banan så att det går lägga in den i klockan? En gpx-fil ska det vara. Jag har en Garmin Fenix 3 och det hade varit guld för mig att ha den.

Tack för hjälpen på förhand :)
#6
16 augusti 2017 kl 22:59
Gilla
#78 , tack för filen! Jag vågade mig inte ens på att försöka mig på en TCX-fil, ska inte skylla på annat än bristande IT-kunskap ??

Tack för filen, och lycka till på lördag!
#7
11 april 2018 kl 22:30
Gilla
Hej"

Jag tänker också försöka mig på Backyard, vill anmäla mig för Täby fredag 20/4

Jag kanske är dålig på att hitta, men jag hittar ingenting om ifall man kan värma sig mellan varven, ladda mobil och så vidare. Är det någon som ska springa / har bättre koll än vad jag har?!

Må väl,
Andreas