Foruminlägg av Hampus Andersson

#1
22 maj 2014 kl 11:37
Gilla
Jag ska själv springa Midnattsloppet och har börjat träna på att springa på framfoten istället för hälen (som min gympalärare lärde mig), det gör att du inte "bromsar" in i löpstegen. Nu letar jag efter skor som underlättar framfotslöpning, och har blivit tipsad om Karhu's Fulcrum skor, jag hittade dem på www.aktivators.com till 50% rabatt... är det någon nybörjare som har erfarenhet från Karhu's skor?
#2
22 maj 2014 kl 11:39
1 Gilla
Jag är också nybörjare och ska själv springa Midnattsloppet, jag har fått tipset att springa på framfoten istället för hälen, det gör att du inte "bromsar" in i löpstegen. Nu letar jag efter skor som underlättar framfotslöpning, och har blivit tipsad om Karhu's Fulcrum skor, jag hittade dem på www.aktivators.com till 50% rabatt... är det någon nybörjare som har erfarenhet från Karhu's skor?
#3
22 maj 2014 kl 11:41
Gilla
Jag ska själv springa UltraVasa och har börjat träna på att springa på framfoten istället för hälen. Nu letar jag efter skor som underlättar framfotslöpning, och har blivit tipsad om Karhu's Fulcrum skor, jag hittade dem på www.aktivators.com till 50% rabatt... är det någon som har erfarenhet från Karhu's skor?