Foruminlägg av camilla söderberg

#1
24 juni 2014 kl 22:07
Gilla
Usch vad tråkigt det lät!!!
Jag kan också få ont i ryggen när jag sprungit långa sträckor men inte alls så dramatiskt som det du beskriver! När jag beklagat mig för vänner som "kan träning" har jag fått höra att det är otränade magmuskler som är boven... Men som sagt, jag får ju inte alls så ont som det du beskriver! Hoppas du slipper det där snart!
/Camilla
#2
30 juli 2014 kl 09:01
Gilla
För tre veckor sedan sprang jag (tydligen) för långt på för få dagar. Resultatet blev kraftig smärta som satte sig i bäckenet och det kändes som att jag fött flera barn i rad - på tvären... Jag vilade från löpningen och smärtan förflyttades då till att sitta på högra delen av bäckenet och i ljumsken.
Telefonsamtal med vårdcentralen gav ingenting mer än att jag kunde smörja med antiinflammatoriskt och höra av mig om det inte blev bättre. Så idag har jag ringt igen och väntar på att de ska ringa upp...
Någon annan som kanske kan ge mig fler svar/tips än vårdcentralen? Vad kan det vara? De senaste dagarna har det blivit värre och det gör svinont när jag stödjer på höger ben. På måndag börjar jag jobba och jag har ett fysiskt rörligt jobb som väntar på mig... Känner mig en aning stressad!
Tacksam för svar!

/Camilla
#3
30 juli 2014 kl 16:53
Gilla
Tack Stefan! Googlat och känner igen till viss del... Ska ta det med vårdcentralen när jag kommer dit.

/Camilla