Foruminlägg av edde

#1
12 augusti 2014 kl 01:46
Gilla
några som nämnt trailroc 245 & 255. 235 är utan rockplate och 0 drop. Jag har inget i samma kategori att jämföra med, men tycker den är helt underbar och har aldrig upplevt behov av en platta eller mer skydd.
#2
26 augusti 2014 kl 13:51
Gilla
Precis beställt mirage 3 och asics electro 33 för att testa som mängdsko istället för mina asics gt. Mirage finns det mycket recensioner av men inte 33an. Någon som har den? Nu har jag iof redan beställt men ändå :)
#3
5 september 2014 kl 10:49
Gilla
Har lite samma problem med vilja och förmåga att plåga mig själv. Att köra majoriteten av mina pass på stigar och lite svårare terräng har hjälpt en del med farten och ensidig belastning. Annars är mitt tips att under perioder lägga in 2-3 benpass i veckan. Det är svårt att springa snabbt, eller överhuvudtaget, efter ett rejält benpass. "epic motherfucker" haha, underbart!
#4
11 januari 2015 kl 22:49
1 Gilla
ligger på 8 mil i snitt, en bra bit från dig alltså. Men iaf tränar enligt samma sätt. Har också uppfattat det som ganska standard under uppbyggnadsperioder. Att tuffa intervaller och trösklar som mer bygger färskvara är mindre meningsfullt nu, däremot intervaller med längre pauser eller bara fartlek just för steget och att inte helt tappa fartkänslan kan vara vettigt, så länge det inte går ut över mängden. Mellanmjölkspass borde väll vara ok så länge du når den mängd du satt som mål, vilket du ju verkar göra :)
#5
4 september 2015 kl 10:52
Gilla
Precis sprungit ett första pass i dem och är lite lyrisk. Just som milnötarskor så känns de klockrena. Testade några rediga hällandningar bara för att försöka återskapa hoppborgskänslan men tyvärr uteblev den. Jag har en ganska blandad arsenal av skor från 0 drop och närapå barfota till dessa ultra boosts och tycker de alla har sin plats/syfte.