Foruminlägg av Marie

#1
1 september 2014 kl 10:02
Gilla
Jag har haft diskbråck i ungefär 7-8 år nu, de hittade inte ut det innan något år sen, enaste jag fick veta den gången var att min nerv låg i kläm men att de skulle växa till sig. Jag hade även dagar och veckor som jag inte hade känsel i benen och bara föll ihop. Jag var en super aktiv tjej, jag spelade fotboll i hög liga och var även med på stafettlaget under friidrotten. Jag har inte kommit tillbaka ännu, jag kan inte springa, jag kan inte sitta längre än 1timma innan jag blir för stel för att kunna resa mig.

Jag har alltid försökt träna och hålla igång kroppen men det är omöjligt att göra det eftersom det gör allt värre, har varit har varit os sjukgymnaster, tagit tabletter, TENS, absolut allt du kan tänka dig. Är kanske bra i 20 min innan det blir lika illa eller värre i ryggen.

Nu är 22 år gammal och kan inte ens träna ordentligt. fick skadestånd på 2000kr, inte direkt hjälpt mig så mycket. Måste även använda ryggstöd och ryggkorsett för att kunna jobba.
#2
1 september 2014 kl 10:09 Redigerad 1 september 2014 kl 10:09
1 Gilla
Hej
Jag är en tjej på 22 år som har haft diskbråck nu i 7-8 år.
Innan jag skadade mig var jag en aktiv tjej, jag spelade fotboll i en hög liga och jag var med i stafettlaget på friidrotten. Efter min skada har jag inte kunnat göra någonting innan det bli bara värre i ryggen.

Jag har försökt med allt, sjukgymnaster, TENS, tabletter, PT, ingenting verkar fungera. Jag måste använda ryggstöd och ryggkorsett på jobbet.

Jag undrar om någon vet någon super bra träning för en super aktiv tjej, dela gärna med er av era erfarenheter, vill se hur folk lyckas och att man kan se att det faktiskt finns förhoppningar