Foruminlägg av Johan Larsson

#1
15 april 2015 kl 20:22 Redigerad 16 april 2015 kl 06:33
Gilla
När jag väljer bort spannmål och socker helt och äter mat lagad av rena råvaror - grönsaker, kött, fisk, nötter, lite rotfrukter, bär och frukt är ett av det mest märkbara att jag inte blir hungrig snabbt utan har full energi även när det är långt mellan måltiderna. Tänker inte på det som lchf, men i praktiken blir det åt det hållet då jag inte kör renlärig paleo utan njuter av god ost och gräddsåser också. Genom att du tränar crossfit kan du kanske kolla upp vad crossfitförespråkarna rekommenderar för kost, och börja där?
#2
7 september 2015 kl 22:48
Gilla
Har hört om flera som har haft problem med att det är tvättmaskinen som gjort att det luktat, att det varit någon form av bakterietillväxt inne i den som luktat illa. Tipset tidigare med att köra med klorin på låg temperatur lät bra, tyckte jag.
#3
25 februari 2016 kl 18:52
Gilla
Ville pröva redigera en exporterad gpx-fil där jag glömde stänga av appen, men det verkar som den inte exporteras rätt. När jag öppnar den och tittar i en textredigerare är alla koordinatvärden, latitud/longitud, bara 0 (noll). Har jag missat något eller är det fel på exporteringsfunktionen?
#4
26 februari 2016 kl 17:20
Gilla
Skickade frågan direkt till supporten, och fick reda på att de är medvetna om problemet.
#5
19 november 2016 kl 15:43
Gilla
Skriv till supporten direkt, de/han kollar av forumet väldigt sällan om ens någonsin. (Men återkom gärna här i tråden om det blir en fix...! :) )
#6
25 februari 2017 kl 08:13
Gilla
Burpees är nummer ett, alltid. Knäböj och pistols, armhävningar(!), situps, plankan.

Burpees - öka antal och intensitet allteftersom
Knäböj - djupa
Pistols - hittade den här med stegvis övningar: https://youtu.be/PZlLHZ4Venw
Armhävningar - som tidigare skrivits, börja med att luta mot en bänk
Situps - både crunch och långa, gärna med ett litet stöd under korsryggen
Plankan - inklusive sidledes

Enkel redskapsträning - kettlebells och pull-up stång. Pull-ups kör du med gummiband i olika styrkor för att kunna komma upp. Den grundläggande kettlebellssvingen tar på hela kroppen, rygg, armar, stuss och mage. https://youtu.be/lii6RYnJyno , https://youtu.be/eHYIeVWSvg0
#7
12 september 2019 kl 09:03
Gilla
Lustigt att logga in och bli påmind om den här tråden! Jag upptäckte för bara några dagar sedan att allt nytvättat luktade surt och dåligt. En väldigt svag lukt, men själva lukten hur svag den än är får det att nästan vända sig i magen på mig. Jag tror att problemet varit att flickvännen under lång tid bara tvättat på fyrtio grader, och kanske dessutom det att hon använder såpa istället för tvättmedel. Jag tvättade iallafall en vittvätt i nittio grader med förtvätt, men det luktade illa om den tvätten också. Så nu körde jag om den i fyrtio grader med två deciliter klorin så får vi se om det hjälper. Känner inget illaluktande från den nu åtminstone.
#8
13 februari 2020 kl 08:27 Redigerad 13 februari 2020 kl 08:29
Gilla
Hann aldrig pröva ättika, men det var kvar lite lukt även efter klorinomgången faktiskt. Silen har alltid rengjorts regelbundet. Men - efter jag använde maskindiskmedel till en tvätt med trasor försvann lukten. Tips från mamma...