Foruminlägg av Anne-Sofie

#1
28 juli 2016 kl 22:30
Gilla
Känner mig väl förberedd inför mina pass med medicin (Bricanyl) men ändå så drar mina luftrör ihop sig. Idag var det värsta jag varit med om. Skulle börja röra mig uppemot milen men det gick bara inte. Och då körde jag lugnt tempo...... Var tvungen att stanna flera gånger för att andas. Jag försöker verkligen tänka på andningen ...Så frustrerande och jobbigt att ha en "extra" motståndare under träning. Finns det tips eller något man ska tänka på som underlättar och gör mig bättre, starkare och snabbare?
#2
3 augusti 2016 kl 20:37
Gilla
Tack så hemskt mycket för era tips! Som sagt tar jag Bricanyl 0,5 mg och inget mer men känner att något annat måste till. Var hos astmasköterska som bedömde min astma som inte allvarlig. Men som jag sa sa så måste ett test där jag anstränger mig göras för det är då den sätter emot. Och jag misstänker att gråbon har sin påverkan just nu. Jag har iaf testat att ta det mycket lugnare första 2 km innan jag börjar springa och det hjälper. Och spirometri? Ska man blåsa ut som på testet menar du? Funkar det? Mitt mål iår till den 17 september är att klara 55 min på milen. Vi får se....
#3
4 augusti 2016 kl 23:33
Gilla
Idag var det två bra rundor! Imorses endast gång 6 km och eftermiddag blandat med gång och löp. Visserligen regnade det men jag började med gång 2 km för att sedan springa.... och då tog jag ingen Bricanyl! :) Så jag tror att förbereda mig långsamt hjälper till stor del. Jag börjar där så får jag ser vart det vart det tar vägen.
Tack för alla tips och råd och ta hand om er! <3
#4
9 augusti 2016 kl 09:13
Gilla
Kretsloppet i Borås är en väldigt platt bana!