Foruminlägg av Lars Fredriksson

#1
2 maj 2016 kl 08:54
Gilla
Steam Gauge och Line är mina två favorit-"vardagsurtavlor", och jag tycker nog Line är snäppet vassare. Jag tycker inte nån av de analoga är riktigt, riktigt klockrena - men Steam Gauge är bäst hittils.
#2
4 maj 2016 kl 08:43
Gilla
Såg även att XXL hade bra pris på Fenix 3 med HR nu, 4999:- (jag köpte min med prisgaranti för 5200 och tyckte det var ett galet bra pris) - dock har vi hamnat lite utanför TS budget uppsatta budget nu, men brukar inte saker och ting bli ungefär dubbelt så dyra som man trott från början?!
#3
21 augusti 2017 kl 07:49
Gilla
Bild uppladdad av Lars Fredriksson
Så fort jag synkat mina pass till Garmin Connect så dyker de upp som ett "Nytt pass" på jogg.se så jag kan lägga till dom jag vill. Innan jag hade "premium"-abonnemang (eller vad det heter här på jogg.se) så fick jag klicka på nytt pass och sen manuellt hämta från Garmin Connect - men det funkade det också.
Men jag synkar bara min klocka via blåtand till min telefon där jag har appen Garmin Connect - du verkar köra via kabel och dator?
Om du har möjlighet - testa via telefon och app, jag tycker det är riktigt smidigt, och det nya utseendet (beta-version fortfarande) i appen är ju riktigt snyggt.
#4
25 februari 2018 kl 19:35
Gilla
Hej,

råkade pausa min Fenix i dag av misstag och märkte inte det förrän jag sprungit vidare nån kilometer. Men kollar jag på importen från klockan så ser jag inget "glapp" på det sättet utan allt ser ut precis som det är. ÄR den så pass smart att den håller koll på att jag antagligen pausat av misstag när jag fortsätter röra mig ;)
#5
26 februari 2018 kl 12:45
Gilla
Hej!

Du har ju helt rätt! Tyckte jag kollade igenom det men tydligen missade jag. Och eftersom det var så kort sträcka kan det ju även stämma in på tiden (mitt pass är reggat som 1:40 cirka) men min uppskattning är att jag stack ut 15:09 och kom hem 16:51 cirka. Så då saknas det ju helt korrekt nån eller några minuter.

Tackar!
#6
26 februari 2018 kl 12:47
Gilla
Hade inte koll på knapplåset faktiskt (borde kanske läst instruktionsboken ;)

Ska vi testa, tack!