Foruminlägg av Erik Andersson

#1
2 mars 2016 kl 17:10
Gilla
Hej!

Tänkte kolla om någon har erfarenhet eller hört talas om bra hjälp av någon sjukgymnast/naprapat i/omkring Uppsalaområdet (ev. Stockhom) som har koll på benhinnor!

Har prövat de flesta välkända metoderna, samt besökt en sjukgymnast, men problemet har nu kvarstått en låång period. Jag har börjat överväga att problemet är kroniskt vid detta lag. Sjukgymnasten kan gärna nästan vara lite specialiserad och avancerad när det kommer till just benhinneinflammation.

Mycket tacksam för svar. Tack på förhand!
#2
14 maj 2016 kl 16:22
Gilla

Tjenare!
Började för en vecka sedan med införa väldigt lite och lätt barfotalöpning på gräs som lite underbensträning. Har sen tidigare van med löpning.

Efter en vecka nu av detta (3 barfotapass) har jag fått en ömmande smärta längs båda hålfötterna, framtill, några cm under stortån, lite värre i högerfoten. Kom efter ett pass och blev mer påtagligt efter några timmar. Undrar egentligen om detta enbart är ovana och träningsverk eller kan vara början på någon otrevlig skada. Har någon erfarenhet av något liknande och hur ska jag göra med löpningen nu?

Tack på förhand!!