Foruminlägg av Andreas Pettersson

#1
16 februari 2017 kl 18:24
Gilla
Hej! Började löpa igen efter en lång tids uppehåll nu efter jul, har ändå gått bra. Senaste veckan upptäckte jag att jag stampade med foten då jag gick. Då jag kom hem kände jag att ovansidan på fotan var halvt bedövad typ, och kan inte lyfta foten uppåt, bara liiite, finns ingen styrka öht i foten. Jag ringde en sjukgymnast och han sa att det kallas för droppfot och kan uppkomma då man skadar en nerv vid knät, eller av andra neurologiska sjukdomar. Vanligt att få då man sitter med benen i kors eller sitter på huk (bärplockning typ)

Så, till min fråga, någon fler som haft denna åkomma? Kom den plötsligt och hur länge tog det innan kraften kom tillbaka?

Mvh
D
#2
16 februari 2017 kl 19:16
Gilla
Intressant. Jag upptäckte på jobbet att jag stampade med ena foten. Mest troligt från benen i kors. Kände du direkt du suttit med benen i kors att foten var borta? Hur lång tid tog det den gången att få tillbaka kraften?
#3
17 februari 2017 kl 15:07
Gilla
Tage, har du också haft detta fenomen?
#4
18 februari 2017 kl 07:47
Gilla
Pär, jag vet inte vilken nivå jag har. Men är oerhört svag i foten helt enkelt. Hur upptäckte du din droppfot? Och hur längr hade du den?
#5
18 februari 2017 kl 09:23
Gilla
Fick det för cirkus en, en och en halv vecka sedan. Nu känns foten inte bedövad längre och stickningarna har minskat i foten, fortfarande lika svag dock.