Foruminlägg av Daniel Persson

#1
24 juli 2018 kl 15:10
Gilla
Bild uppladdad av Daniel Persson
STARTA HÖSTEN MED EN SVETTIG KICKOFF

Snart börjar gänget komma tillbaka efter semestern. Det börjar bli dags att fixa en härlig början på hösten. Samla ihop jobbarkompisarna eller träningskompisarna och bilda lag - ett eller flera - till Stafesten för UNICEF. Inte bara kul, Stafesten för UNICEF är dessutom en del i en friskare och hälsosammare vardag och arbetsplats. Förra året deltog 4 085 lag med 20 425 deltagare, bara i Stockholm - i år kommer Stafesten för UNICEF till ytterligare 5 orter. Framförallt kommer stafetten hit till Örebro i Stadsparken 6 september!

Mer Info: http://stafesten.se/portfolio/orebro/
#2
7 augusti 2019 kl 11:46 Redigerad 7 augusti 2019 kl 11:46
Gilla
Bild uppladdad av Daniel Persson
Hej!

Vi vill välkomna er til Stafesten för UNICEF, i Örebro!

Att springa stafett är riktigt kul och fungerar perfekt som teambuilding, vilket tydligt visar sig i att så många företag deltar med lag i Stafesten för UNICEF. Starten går 17.30 och efter loppet bjuds alla lag på en god picknick. För de som inte vill eller kan springa finns också en promenadklass. Som avslutning på kvällen bjuds alla deltagare in till vårt After Run med skönt häng och musik.

Mer om Stafesten för Unicef i Örebro: https://stafesten.se/portfolio/orebro/
#3
7 augusti 2019 kl 11:48 Redigerad 7 augusti 2019 kl 11:48
Gilla
Bild uppladdad av Daniel Persson
Å-stadsloppet är ett av Örebros vackra stadslopp som anordnades första gången 2006. Under åren har vi sett många duktiga löpare och motionärer springa genom Örebro stad. Loppet går i år den 12 oktober med start och mål vid Tybblelundshallen.

Vi hoppas att du är lika laddad som vi är och att vi ser dig på startlinjen!

Mer information: https://astadsloppet.se/