Foruminlägg av Lennart Klingberg

#1
7 februari 2010 kl 21:36
Gilla
GPS klocka meter inte höjdskillnader. Mvh Lennart Klingberg
#2
2 oktober 2013 kl 23:53
Gilla
Italien gäller kolla Canzei. Du får chans att åka Marcilonga spåren. Det finns flera bra orter kring Canazei.
#3
27 juli 2014 kl 18:38
Gilla
Magnesium hjälper mot kramper finns på alla hälsokost. Varje idrottsprestation man gör så försvinner en hel del magnesium.

Större mängd magnesium finn bl.a. i sojabönor, övriga bönor, vetegroddar, vetekli, bovete, nötter och frön, Chiafrön, paranötter, sötmandel, sesamfrö, solrosfrö, pumpafrö, brännässlor.Även i kakao, i mörk choklad, och övriga baljväxter, fisk, kött, gröna grönsaker, spenat, grönkål, spannmål, havssalt och mineralsalt.

Lennart
#4
27 juli 2014 kl 20:07
Gilla
Så enkelt är det inte när det gäller kramp.
Hallo igen.

1. Givitvis måste träningen vara rätt balanserad.
2. Ser man till tekniken kan även denna påverka.
3. Löparskor kan vara en del
4. Syra bas balansen O.s,v.

Men om den nu allt detta är rätt och krampen ändå kvarstår påstår jag att magnesium kan vara nyckeln. Finns relativt ny forskning på området.


Lennart
#5
27 juli 2014 kl 21:48
Gilla
Här är en länk.

Givitvis är en korrekt kost nyckel. Men min erfarenhet är dock att man ibland får kompletterar med kosttillskott.

I vad muskeln "Strukturen" kan ligga gamla skador. Dessa kan en duktig massör fixa så du har bättre genomblödning. En del av det du beskriver kan sitta i ditt löpar steg vilket gör att vaden belastas mer.

Jag tar Magnesium ibland speciellt efter mina långpass. Kompletterar även med Basica för att ha syra bas balansen rätt. I flera sportdrycker finns magnesium med.
http://www.expressen.se/halsoliv/mineralen-magnesium-gor-dig-lugn-och-glad/

Lycka till.
#6
27 augusti 2014 kl 13:55
Gilla
#7
7 november 2018 kl 22:42
Gilla
Otroligt. En liten fundering. Syresättningen skall hålla ner mjölksyran. Skulle kunna vara så att du i slutet lyckades få en bättre inandning och utandning som påverkat pulsen. Du kan med den ökade andningen ha fått en bättre syresättning.