Foruminlägg av Ida Larsson

#1
30 september 2013 kl 17:35
Gilla
Har nyligen flyttat till Piteå och försöker hitta rundor att springa. Har givetvis hittat till Grisberget och till en enslig skogsväg i Norra Pitholm som ligger på 7 km ToR. Men fler vägar har jag inte hittat.

Gillar grusvägar i skogen allra bäst. Har löpar- samt hopparknä på båda knänen vilket gör att jag sakta bygger upp distanser på lite mer skonsamma vägar. Nu vill jag gå vidare från 7 km, utan att behöva springa varv på varv på Grisberget. Bor på Annelund men har bil.

Snälla pitebor, hjälp! :) Var finns det hysade grusvägar, gärna olika i olika distanser?
#2
18 oktober 2013 kl 20:23
Gilla
Toppen med lite tips! Det är lite halvknixigt att bo en stad där alla man känner är lika nyinflyttade som en själv. Skogsvägar är ju inte tyvärr det lättaste att utforska och Piteås hemsida tycker jag inte är till mycket hjälp.

Har förstått att Pitholmsheden ska vara bra, har även tänkt åka lite längd där i vintern. Har försökt hitta dit tidigare men kört vilse men jag ska testa snart igen.

Tack igen!
#3
7 december 2013 kl 23:17
Gilla
Nu börjar det bli en aning kyligt här i Norrland (minus 15). Jag vill gärna springa ute så mycket som möjligt men -10 är ungefär det lägsta mitt ansikte (och framförallt näsa) klarar av.

Jag har kört med tjockt pannband och en buff runt hakan/öronen men har problem med att komma på hur jag ska göra med kinderna/näsan. Det känns tråkigt att det lilla ska stoppa mig nu i vinter.

Att ha buff upp över hela ansiktet är jag inte sugen på. Då kommer ångan från min andning bara att ställa till det rejält.

Airtrim är ju ett alternativ men det har jag önskat mig i julklapp så än så länge är det inte aktuellt. :)

Så hur gör ni för att era ansikten ska slippa köldskador?
#4
9 december 2013 kl 18:37
Gilla
Jättebra med så många olika alternativ!

Som inflyttnad söderlänning med första löparvintern (och längdskidor) i Norrland kommer jag säkert att behöva testa på en hel del saker.
#5
21 januari 2014 kl 16:59
2 Gilla
Jag har ingen aning om varför men jag är likadan. Ingen vätska till frukost. Ett glas vatten till lunch och ett glas till kvällen. Tränar jag hårt kanske det blir en, absolut max två deciliter under träning.

Det känns helt fel men samtidigt borde ju kroppen veta bäst och bli törstig när det är dags?
#6
28 januari 2014 kl 20:15
Gilla
Jag saknar verkligen att inte kunna pausa i passet. Nu räknas sekunderna som löper under pausen in i totaltiden vilket gör funktionen hyfsat meningslös.

Håller tummarna för det! Annars så älskar jag appen.
#7
29 januari 2014 kl 08:44
1 Gilla
Okej, vad lustigt. Hoppas att ni kommer fram till något ändå.

Jag har version 6.1.3 och en iPhone 4.