Foruminlägg av Jan Johansson

#1
16 oktober 2010 kl 21:58
Gilla
Problem med benhinnor kommer ibland från en spänd vadmuskel, är vaderna spända måste muskeln på framsidan jobba hårdare för att lyfta foten vilket kan resultera i problem med benhinnorna. Testa att stretcha vaderna noga, både med böjt knä och med rakt. Lycka till!
#2
21 juni 2011 kl 09:28
Gilla
Viktigt att bygga upp styrkan i vaden igen. En muskelbristning är som ett sår i muskeln och därigenom har muskeln blivit försvagad. Bra om du är igång och följer råden ovan, så du inte får någon tråkig ärrvävnad som ligger och stör. Det tar lite tid men brukar gå bra om man är noga med rehaben och inte börjar maxa förtidigt.
#3
10 oktober 2011 kl 08:14
Gilla
I den värld vi lever i med massor av info på nätet vill man gärna ställa sin egen diagnos av sina problem.
Uppsök någon som kan ställa diagnos istället så som läkare, naprapat, kiropraktor (jo dom knäcker faktiskt inte bara ryggar) eller någon annan som har kunskap att utföra tester som mer ger en klarhet i var problemet ligger. Beroende på vilken diagnos som ställs kan man lägga upp ett rehabprogram och det kan se väldigt olika ut, bara här i tråden har du fått två olika "diagnoser" med helt olika saker man ska göra och inte göra.

Lycka till!