Foruminlägg av Martin Lingvall

< < < 1 2 3 > > >
#1
2 mars 2010 kl 19:55
Gilla
Hej,

Jag skulle rekommendera dig att ta kontakt med Sportoptik på Kungsgatan i Stockholm som är specialiserade på just såna här lösningar. Även om du har en bit till Stockholm har de en bra hemsida på www.sportoptik.se och det kan vara värt ett besök om man har särskilda behov. Det kan vara svårt beroende på den styrkan man behöver att sätta in glas med styrka i alla bågar, därav begränsningen hos bl.a. Oakley.

Imman som du nämner kan bero på att glasögonen inte sitter optimalt med tanke på ventilation osv. men det blir helt klart oftare problem med s.k. insatsoptik än om man sätter styrkan direkt i solglasen.
#2
11 april 2010 kl 12:30
Gilla
Det blev en trevlig runda även om vi bara blev 4 personer idag. Jag vek ner mig efter ett varv, de andra fortsatte på ett till varv, kanske är de ute fortfarande...
Fantastiskt väder var det och trevligt med sällskap. Jag ska verkligen försöka vara med någon mer gång. Tack för idag ni som var med!
#3
7 maj 2010 kl 19:25
Gilla
Jag kommer på söndag och är sugen på alla spännande upplevelser som man verkar få på de här rundorna... Även om det verkar råda en osäkerhet kring exakt mötesplats så tror jag min syn är tillräckligt bra så jag ska nog se er oavsett...
#4
9 maj 2010 kl 15:07
Gilla
Fantastiskt trevlig runda med väldigt trevligt sällskap även om vi inte stötte på några vildsvin (dock någon hare, några får och en "spännande" skalbagge...) Ska verkligen försöka hänga på någon annan gång också. Tack för idag!
#5
12 maj 2010 kl 10:32
Gilla
Hej alla! Jag är bortresta torsdag-lördag men är supersugen på att se vad "skogsmullarna" hittar på i Fulltofta på söndag. Ni kan räkna med mig! Är det någon som vill samåka från Malmö så har jag plats i min bil.
#6
15 maj 2010 kl 17:55
Gilla
Jag är fortfarande sugen om det blir ett gäng som kör... Kollar in lite senare för att se om det är något intresse!
#7
18 maj 2010 kl 22:06
Gilla
Har nu spenderat två kvällar i Skövde på tjänsteresa som nästan utvecklats till ett träningsläger. Igår blev det den lättare gröna milen på Billinge (jag fegade och tog bilen upp) och idag sprang jag från Scandic ca 3 km upp till fritidsområdet och tog den lila milen. Maken till galet kuperad terräng tror jag inte jag har varit med om, helt fantastiskt!
Dessutom hälsar folk som jag mötte i spåren glatt, både joggare och mountainbike-åkare. Det händer nästan aldrig i Malmö-området även om jag försöker söka ögonkontakt med folk.
Är det någon som vet hur många höjdmeter man måste klara av för att komma upp till spårområdet? Vore lite kul att veta...
Ville bara skriva av mig och tacka alla Skövdebor för besöket och hoppas att jag kommer tillbaka till stan!
#8
20 maj 2010 kl 08:16
Gilla
Lila milen var helt fantastisk! Ibland fick man lite Berg- och Dalbanekänsla när man kom fram mot en nerförsbacke och inte såg marken hela vägen ner förrän man var riktigt ända framme... Kan tänka mig att det är ett mycket krävande och roligt skidspår också.

Jag var bara tvungen att ladda ner Google Earth för att se höjdskillnaden och där var det 140 meter från hotellet och upp.

Området där uppe runt Billingehus verkar vara ett väldigt väl skött fritids och motionsområde både på sommaren och vintern.
#9
3 juni 2010 kl 19:03
Gilla
Jag är sugen på att springa på söndag. Blir ett perfekt sista långpass innan Broloppet nästa helg. Är det någon som hittar som kan dra med oss på äventyr i skogen?
#10
4 juni 2010 kl 09:52
Gilla
Perfekt! Och om det är någon som har problem med transport från Malmö så har jag bil och har gärna sällskap på vägen ut till Skrylle.
#11
5 juni 2010 kl 16:50
Gilla
För mig är det inga problem att det är lite senare. Spelar ingen roll. Hoppas vi kan bli några stycken!
#12
6 juni 2010 kl 00:03
Gilla
Jag kommer också. Ses där 11.30! Om någon behöver skjuts så skriv en rad så styr vi ihop något. Jag kollar in imorgon innan jag behöver åka.
#13
6 juni 2010 kl 15:43
Gilla
Mycket trevlig runda men blev ordentligt trött på slutet! Nästa helg blir det definitivt ingenting pga broloppet, gärna någon annan helg! Tack för sällskapet!
#14
17 juni 2010 kl 11:17
Gilla
Är det någon som är intresserad av att springa på söndag? Är sugen igen på ett långpass i skog efter Broloppet i helgen... Väderprognoserna ser väl inte jättelovande ut men lite regn behöver väl inte vara något hinder...
#15
26 juni 2010 kl 18:06
Gilla
Blir tyvärr inget långpass för mig i helgen. Har rätt möra ben efter att ha cyklat till Trelleborg för midsommarfirande igår och hem igen idag... Benen får vila imorgon har de bestämt och det är nog klokast att lyda ;)
#16
12 november 2010 kl 11:02
Gilla
Med risk för att vara nästan samma svar som de flesta andra...

1) Vad brukar du ha med dig för saker när du är ute och joggar/löptränar?
Nycklar på samtliga pass. Vätskebälte med eventuellt någon form av energi samt mobiltelefon på långpass längre än ca 1h15min. Givetvis också min kära leksak Garmin FR305, alltid!!!

2.a) Om du har med dig saker, hur förvarar du dem?
Nycklar i byxornas ficka, resten i vätskebältet. Saker i fickorna på jackan "skvalpar runt" alldeles för mycket.

b) Om du inte har med dig saker, vad är anledningen till detta?
-

3) Har du upplevt några problem angående förvaringsmöjligheter när du är ute och joggar/löptränar?
Kan ibland sakna en lämplig mobilficka som inte riskerar att dränka mobilen i svett/regn. Har dock löst det genom att skaffa ny mindre mobil och plastpåse runt mobilen.
#17
30 december 2010 kl 14:46
Gilla
Eftersom jag gillar att ha lite marginal i det jag gör står min träningsdagbok på 1000,1 km just nu med mer än 30 timmar kvar på året :)
#18
20 januari 2011 kl 14:36
Gilla
Hej! Jag tycker nya jogg.se har blivit väldigt snyggt och nu när man vant sig finner jag inget irritationsmoment att navigera runt på allt som jag är intresserad av. Kanonjobb av er som jobbar med detta!
Jag har märkt en funktion som jag saknar och det är om jag går in på en sparad runda så syns inte längre snittpulsen på mina pass på den rundan som den gjorde innan. Jag tycker det är intressant att jämföra tid och puls mellan olika pass och inte bara tid som det är nu. Jag vill alltså att snittpulsen också ska visas i listan istället för att man ska behöva gå in på varje pass för sig.
Hoppas förändringen kan komma med på er "att-göra-lista" eller om någon kan förklara om jag kollar dåligt...
#19
20 januari 2011 kl 15:58
Gilla
Såg precis när jag klickade på länken för 2010 i min träningsdagbok (även andras har jag kollat att det händer samma sak) att det bara syns januari månads träning. Är ganska säker på att jag fick upp hela årets häromdagen så jag misstänker att det är en buggfix som har orsakat ytterligare en bugg...
#20
20 januari 2011 kl 23:00
Gilla
Fantastiskt vad snabbt ni jobbar på att rätta till fel. Stort tack!
< < < 1 2 3 > > >