Foruminlägg av Staffan Andersson

#1
9 december 2010 kl 16:11
Gilla
Jag köpte ett par Nike Structure Gore-Tex, vilket är samma som pegasus fast pronerad. Jag är mycket nöjd och dom funkar bra i snön, men är det mera is så behövs väl broddar. Tänkte, att gore-tex dojorna har större användningsområde, vår/höst slask och när det är vått, än vad icebug har.
#2
20 februari 2011 kl 23:07
Gilla
Är sugen på en Garmin Forerunner 310XT. Någon som har några erfarenheter att dela med? Rekommenderar ni den, eller rekommenderar ni någon annan likvärdig modell?
#3
22 februari 2011 kl 09:37
Gilla
Härligt, då var den beställd! Väntar med spänning!
#4
23 februari 2014 kl 17:03
Gilla
Hej,

Har haft det där förbannade hopparknä i två år och kört massa rehab. Benspark först och sedan excentrisk på kil.

Har gått hos ArtoCapio Clinic, i Sofiahemmet (sthlm).
Hela tiden har det blivit bättre men gav aldrig med sig riktig. I september opererades jag. Då upptäcktes även ett slemveck och en liten spricka i brosket som legat och stört, och inte setts på röntgen eller ultraljud.

Är inte tillbaka riktigt än utan ökar löpningen succesivt och rehabar (benstyrka) fortfarande, men det känns positivt. Fortfarande lite känning i knät ibland, men det är ok enligt läkaren och kommer försvinna...peppar...peppar...

Med det vill jag bara säga att har man rehabtränat för hopparknä länge och det inte ger med sig kan det vara nåt mer som spökar under...

ArtoCapio Clinic säjer kil btw.

Lycka till alla!