Foruminlägg av Helene Axelsson

#1
14 december 2010 kl 22:43
Gilla
Springer själv med tax + en golden och det är taxen som orkar mest. Den bästa haren man kan tänka sig. Totalt ointresserad av att stanna och nosa el. dylikt. När man kommer hem verkar hon undra om vi kan ta en sväng till...Otacksamt! Har henne kopplad eftersom hon också är en jakthund. Vår förra tax däremot skulle aldrig kunna tänka sig att springa utan ett rådjur framför sig så det är väldigt individuellt.
Såg till min förskräckelse ett program om olika raser på animalplanet där dom presenterade taxen som perfekt lägenhetshund som krävde minimal motion och även kunde läras gå på låda som en katt!!
#2
28 augusti 2011 kl 18:41
Gilla
Förseningen var irriterande men värre var att när vi kom från Skåne för att hinna hämta ut chip och tröjor på xxl sisjön var dom slut!!! Kör i tid för att hinna innan dom stänger kl.17, är där vid 16 bara för att få vända och vänta ända till kl. 18 på heden. Onödigt lång väntetid. Långväga löpare borde kunna få hämta sina grejer på startområdet för att slippa dötid. För övrigt är man ju föranmäld var man hämtar ut så det borde finnas tillräckligt.
Annars är det ett trevligt lopp och för min del gick deet snabbare än förra året:-)
#3
22 februari 2015 kl 13:47
Gilla
Hej!
Jag köpte mig en begagnad Garmin FR 305 i somras. Allt fungerar bra förutom att jag kan inte få den att visa medeltakten. Rutan är där men det står bara 4 streck och RPM. Det kommer upp en ruta varje kilometer med senaste kilometertiden men jag tycker medeltempot är mer intressant. Allt är rätt inställt vad jag kan se. HJÄLP NÅGON!!!
#4
22 februari 2015 kl 18:18
Gilla

Där var problemet! Varför är det så snarlikt medeltakt o takt-medel! Fast det var på löpning så det var rätt! Nu blev det /km istället för Rpm.
Tack för hjälpen!
#5
17 maj 2015 kl 12:45
Gilla
Hej! Vad kul! Jag heter också Ann Helene, inget bindestreck och annan stavning och samma årgång också!
Jag köpte ett par Boston Boost 5 förra veckan, lätta som tusan och sitter som gjutna runt foten. Har bara precis börjat springa i dom men det känns väldigt bra. Läckra i färgen också:-)
Bra pris var det också, 1199:- på Väla i Helsingborg.
Lycka till!
#6
20 januari 2018 kl 16:18
Gilla
Har en Suunto spartan trainer och den har väldigt svårt att hitta puls på mig. Om det överhuvudtaget ska gå får jag sätta klockan mitt på underarmen men då är det jobbigt (iallafall nu vintertid) att starta och ha koll på klockan under alla kläder.
#7
25 november 2018 kl 22:15
Gilla
Jag har en Suunto spartan trainer och jag tycker att den är ganska svårmanövrerad i menyerna.
Annars har den allt man behöver.
Jag är tekniskt intresserad och försöker lära mig så mycket av finesserna jag kan men har inte riktigt hittat logiken i hur alla vägar med knapparna fungerar och hamnar vilse i menyerna emellanåt...
Den är dock lagom stor och snygg och bra pris:-)