Foruminlägg av Johan Ahlberg

#1
18 december 2010 kl 18:37
Gilla
Som tidigare står nämnt är Springtime (10km) Helsingborgs största tävling i löparväg och en av Skånes höjdpunkter. tusentals med deltagare och lika många i publiken runt hela banan. Går av stapeln i maj.

Helsingborgs Terränglopp (8km) är en riktig tuff tävling i det kuperade Jordbodalen i mars. Båda loppet är välskötta och arrangörerna är seriösa vid sin uppgift. Rekommenderas varmt!
#2
18 mars 2014 kl 20:51
3 Gilla
Ja, det är BG i blått. Ordförande och tränare i IS Göta friidrott Helsingborg sedan år tillbaka.. Här finns en artikel i Helsingborgs Dagblad om magasinet: http://hd.se/ekonomi/2014/03/17/sverige-far-en-ny-lopartidning/
#3
25 september 2014 kl 21:12
Gilla
Hej löparvänner,
Efter tio års löpträning valde jag att i våras springa Stockholm Marathon som blev min första mara. Tog mig i mål på 3.12, vilket var en överraskning i positiv bemärkelse. Har nu fått blodad tand för lite större löparevenemang som erfordrar att jag håller igång träningen med både kvalitet och kontinuerligt över längre tid.

Har nu i kikarn att delta i ett marathonlopp hösten 2015, gärna oktober eller november och har fastnar för Frankfurt Marathon. Finns det någon som har erfarenhet av det loppet och kan komma med åsikter och så vidare. Eller finns det kanske någon annan som kan tipsa om något annat spännande marathon hösttid?

Tacksam för svar,
Johan
Helsingborgslöpare