Löpning Övrigt 2 inlägg 737 visningar

Pinsammma händelser som hänt under era löprundor

1963 • Göteborg
#1
13 maj 2008 - 16:53
Gilla
Det finns en tråd om märkliga händelser. Nu har ni chansen att delge oss alla de pinsamma ögonblicken ur er löparkarriär.

Min egen berättlse ägde i slutet av 90-talet i Änggårdsbergen i Göteborg. Det var höst och och jag misstänkte att det skulle bli småkyligt då solen snart skulle gå ner. Därför tog jag på mig ett tidigare oanvänt underställ som jag inhandlat på rea. På underkroppen hade jag alltså understället under mina shorts. Efter 6-7 kilometers löpning i började jag känna att det kändes obehagligt i ljumskregionen, understället skavde rejält och trots att jag försökte rätta till det så blev det bara värre. Till sist förstod jag varför. Jag hade satt understället bak och fram! Tvättmärket som vanligtvis brukar sitta därbak satt därfram. Där fanns kanske orsaken till rean? OK, då var det bara att försöka sig på en snabb klädjustering. Jag klev av stigen och gick bakom ett buskage åtmistone 100 meter bort så jag inte skulle synas av någon som passerade. Jag var inte särskilt orolig då jag hittills inte mött en enda person under hela rundan hittills. Så jag hittade en liten sten jag satte mig på och tag av mig skorna och shortsen. Tittade sen mig extra omkring innnan jag snabbt skalade av mig understället och satt där helnaken i på underkroppen. På dom drygt 10-15 sekunder som dröjde innan de var på rättvända igen, tror ni inte att det dök upp två damer i femtiårsåldern med var sin svampkorg. och en mindre hund. De kom smygande ut rakt ur granskogen bakom mig, tittade på mig, och passerade sen utan att säga ett ord. Jag höll också tyst och skyndade mig hem, så gott jag kunde trots skavsåren.
Morgan Kåhl
1985 • Trollhättan
#2
13 maj 2008 kl 19:52
Gilla
:-) Låter käckt inte haft några sådana bekymmer själv dock är jag en hejare på att ramla när publik erbjuds. Vart ute på en tur under nyårsmorgonen var halkigt å isigt ute jag kom ifatt ett stort sällskap ute på promenad skulle trycka på lite extra för att köra om dem innan en smalare gångbro jag trampade till helt perfekt på en isfläck drog en ordentilg vurpa rätt framför dem jäklar vad många härliga skratt det blev dock inget från mig :-) jag haltade iväg så fort jag kunde.

Är iofs mer roligt än pinsamt kul att man kan bjuda på några skratt.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.