Löpning Tävlingar & Motionslopp 3 inlägg 135 visningar

Vertex Fjällmarton 08

1982 • Karlstad
#1
15 augusti 2008 - 21:04
Gilla
Måste bara rekommendera Vertex Fjällmaraton helt underbart arrangemang och underbara människor som springer och en helt förjävligt jobbig bana =) Kan det bli bättre????

Va svårt att föreställa sig inför loppet hur brant det skulle vara men 1700 höjdmetrar är mycket alltså! dessutom va banan rejält blöt och på vissa håll va det fri terräng och ingen stig man sprang på men vilken utsiktet alltså måste vara en av Sveriges vackraste maratonlopp så alla löpfreaks nu är det bara att träna inför nästa års mara i Vålådalen som troligtvis blir samma bana som i år VI SES I VÅLÅDALEN 09....
1978 • Karlstad
#2
15 augusti 2008 kl 21:41
Gilla
Pratade med en kille som sprang i år och det verkar vara en riktig utmaning och en enastående naturupplevelse. Räckte backträningen från Vassvika spåret eller blir det Rackstabacken inför nästa år?

Hur var underlaget i övrigt? Mycket sten?
1982 • Karlstad
#3
15 augusti 2008 kl 21:49
Gilla
Jo va ett bra gäng ifrån karlstad som ja snackade med där... nja hade jätteproblem uppför så får lägga in slalombacken i träningen hehe men bästa vore att hitta en backe på typ 6 km med stenigt och blött underlag =)

Jo va en hel del stenar att springa på massa blöta myrer och en hel del spång löpning nu kommer nog abborrbacken att känns som rena barnleken...
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.