Löpning Tävlingar & Motionslopp / Running Lights 10 km 3 inlägg 2664 visningar

Någon här som sprungit Running Lights?

Helena Blomqvist
1966 • Dals-Ed
#1
16 augusti 2012 - 16:51
Gilla
Vill göra min första tävling i min gamla hemstad och tänkte att det kunde vara kul med Running Lights - ngn här som sprang den i fjol? Hur var stämningen, arrangemanget som sådant mm?

Har lyckats missa Potatisjoggen i alla år på grund av födelsedagar, sjukdomar mm och kommer springa en halvmara i december - men som sagt - första tävlingen vill jag ska vara där allt en gång började - i den trivsamma trästaden Alingsås, där jag först höll på att ta livet ur mig på trekilometersrundan och sedan flög fram i spår och på asfalt:-)
Mattias
1974 • Borås
#2
16 augusti 2012 kl 17:22 Redigerad 16 augusti 2012 kl 17:24
Gilla
Sprang förra året och det var ett bra arrangemang överlag. Det enda jag kan komma på som var negativt är att man springer på platser där det rör sig vanliga flanörer också, jag fick springa lite zick-zack ibland när folk helt plötslig korsade gatan precis framför nosen.

Men mysig bana, läckert att springa i parken där marshaller lyste upp vägen. Flack och lättlöpt. Vägvisare vid korsningarna, inga problem att springa rätt. Något tunt med publik när man kom längst bort på banan, kanske. Jag ska absolut springa i år igen.
Helena Blomqvist
1966 • Dals-Ed
#3
16 augusti 2012 kl 17:40
Gilla
Låter bra.Tror jag anmäler mig, måste bara kolla att jag inte är uppbokad som hundförare den helgen - älgjakten är ju igång då - fast jag tror de klarar sig utan mig - kan ju alltid säga att jag bara måååste hälsa på mina föräldrar:-)
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.